Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Igaz lehet, hogy az oltások...

Igaz lehet, hogy az oltások legyengítették az immunrendszerünket?

Figyelt kérdés
Annyi beteg van jelenleg is a környezetemben, mint szerintem még soha, erős férfi ismerőseim is hetekig betegek. Én is már 2 hete hasmenéssel és náthával küzdök, soha ennyi ideig még nem tartott nekem ilyen betegség. Lehetséges, hogy ezekkel az oltásokkal tényleg tönkretették az immunrendszerünket? Nem vagyok oltásellenes, azért is oltattam kétszer, de elég fura…

2021. nov. 2. 10:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
88%

#8:

"Az oltás egyértelműen kiiktatja a normális védekezési mechanizmust."

Ez kifejtenéd bővebben, hogy hogyan teszi? Köszönöm.

2021. nov. 2. 14:57
 12/26 Ypszilon1980 ***** válasza:
58%
Az, hogy valaki be van oltva és beteg lesz, nem egyenlő azzal, hogy az oltás kiiktatja a védekező mechanizmust, akkor kb. 5millió ember szenvedne immunhiányos betegségekben.
2021. nov. 2. 15:10
 13/26 anonim ***** válasza:
43%

11,nyilván nem tudjuk, mert nincsenek ilyen szakirányú végzettségeink, csak az eredményt látjuk.

Amikor sz@r benzint tankolsz valahol akkor sem ismered a pontos folyamatot, csak érzed hogy valami nem jó.

2021. nov. 2. 15:22
 14/26 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem naggyából eltűnt az összes többi betegség. Csak covid van. Arra meg jó az oltás meg a maszk, megkülönbötetés. Sok dolga nem lesz az eü.-nek.
2021. nov. 2. 15:23
 15/26 Ypszilon1980 ***** válasza:
#14:Mondjuk ez igaz.
2021. nov. 2. 15:27
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Az gyengített le inkább minket, hogy a covid miatt be voltunk zárva. Nem találkoztunk más vírusokkal sem. Most nyáron jöttek az enyhitesek, elkezdtek terjedni a vírusok és könnyebben ledönt mindket, mivel rég találkoztunk velük.
2021. nov. 2. 17:37
 17/26 anonim ***** válasza:
95%
Én arról tudok nyilatkozni, ami a munkahelyem zajlik: Az oltottak jelentős része maradt otthon most ősszel, influenza szerű tünetekkel, van olyan, aki már 3 hete köhög. Tényleg érdekes, hogy aki nincs beoltva, azok nem betegedtek meg. Lehet lepontozni, de ezek a tények, amit tapasztaltam. Én se vagyok beoltva, tavasszal voltam covidos, de most pl attól se lettem beteg, hogy az egyik nagyokos konkrétan az arcomba köhögött.
2021. nov. 2. 18:25
 18/26 anonim ***** válasza:
94%
Én is pont mostanában gondolkoztam ezen, mert nem nagyon emlékszem ilyen betegséghullámra, mint ami szeptember óta folyik mindenfelé. Mondjuk, én nem nagyon tudom, ki oltott és ki nem a környezetemben, de tény, hogy több olyan kolléga is többedjére van táppénzen, aki korábban alig-alig volt beteg. Kettőjük biztosan oltott.
2021. nov. 2. 19:08
 19/26 anonim ***** válasza:
74%
Határozottan ki merem jelenteni, hogy 3 oltott ismerősöm volt kórházban most szeptember óta, akik korábban sosem látták belülről betegként a kórházat ilyen állapotban. 3 olyan ember, akik közeli barátok, munkatársak. Saját tapasztalatukat mondták el, hogy ilyen betegek soha a büdös életben nem voltak, mint most. 2x oltott volt mindegyik, sőt az egyik szeptember közepén már a 3. dózist is felvette, ő 2 hete jött ki a kórházból szerencsés módon, pedig ramaty állapotban volt nagyon, mentő szállította be. Szóval aki ezt kamunak hiszi, ringassa magát tévhitekben, mert ez bizony a valóság.
2021. nov. 2. 20:24
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező hajtsd ki a mérgeket , emiatt szenvedsz . Grafén kadmium aluminium aids himlőtöredék formadelhid , ezek mérgeznek . Szerves természetes dolgok extra bevitele kúraszerűen kivezetik .
2021. nov. 2. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!