Ha valaki bejelentkezik 3. covid elleni védőoltásra és az adott helyszínen nem tudnak neki olyan gyártmányút adni, mint amilyet szeretne, akkor mi a további eljárás?
Arról az esetről beszélek, amikor egyébként azt is kaphatná, amit szeretne, orvosi akadálya nincs, csak az adott helyszínen az adott időpontban az nem elérhető. Akkor törlik a jelentkezését és jelentkezhet új időpontra, aztán újra indul az egész? Van valamennyi átfutási ideje ennek, vagy akár azonnal jelentkezhet másik időpontra, másik oltópontra?
Honnan lehet azt kideríteni, hogy egy adott oltóponton mikor milyen vakcinák állnak rendelkezésre, hogy nehezen mozdítható, idős családtagot lehetőleg ne kelljen többször is útnak indítani, ha ő az X típusú oltásban bízik, ezért azt szeretne kapni?
Valamelyik topikban itt azt írták, hogy ilyen eset után pár nappal lehetett újra regisztrálni a 3.-ra.
Az nyilvánvaló, hogy itt valami sundám-bundám van, gondolom "okulva" a tavaszi válogatós időszakból el akarják sütni a kínait és ezért nem adnak választási lehetőséget, sőt rejtegetik, hogy egyáltalán mi van (még) éppen. A mi szemünket pedig azzal szúrják ki magyarázatként - a fidesztől megszokott módon hülyének és/vagy dedósnek nézve mindenkit, - hogy majd a vadidegen doki jól megmondja, hogy mi kell nekünk, miközben az 1.oltásnál nem volt ilyen finnyás a "szakmai" protokoll, mindenki kapott, amit saját maga bejelölt.
Mèg a vakcinagyártòk sem vállalják a felelőssèget semmièrt.Ti bolondok vagytok?
Ha azt mondanák egyetek meg egy zsák sart, azt is megtennètek?
Istenkèm, szörnyű...
Szerintm random megy. Van pár pfizeres ismerősöm, aki harmadiknak is pfizert kapott.
Én is regisztráltam harmadikra, de sino nem kell, akkor inkább hazamegyek.
6-os, pontosan. Sőt, még azt hiszem a mozgólépcsőre is ki van írva, hogy saját felelősségre.
Ilyen alapon ki se menjünk a házból.
Pont ma néztem, és nagyon sok oltópont leírja, hogy mi van náluk. Én háziorvosnál kaptam az első kettőt, szóltam pénteken, hogy akkor harmadszorra is Pfizert kérnék, erre azt válaszolta, hogy mást nem is adnának :)
De amúgy ha nincs odaírva a helyszínnél, hogy milyen vakcinájuk van, akkor hívd fel őket, megmondják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!