A Covid az emberek Marek-betegsége?
Figyelt kérdés
A Marek betegség a házi tyúkokat érinti. Vakcinát fejlesztettek ki ellene, azonban az a Covid-vakcinákhoz hasonlóan nem nyújtott teljes védelmet, így újabb változat alakult ki, mely közel 100%-os bizonyosságal öli meg az oltatlan állatot. Tehát minden egyes madarat be kell oltani, különben egy valaha csekély áldozatot szedő betegség új változata elpusztítja.
Angol nyelven "leaky-vaccine" jelenségként említik, magyarul még nem láttam említve.
Számíthatunk-e hasonlóra az alacsony hatékonyságú Covid-vakcinával? Gyenge vírusból halálos kór?
2021. okt. 30. 00:42
1/5 anonim válasza:
Aligha, a Covid mortalitása közelében sincs ilyen súlyos értékeknek.
2/5 A kérdező kommentje:
#2 Igen, a Marek-betegség mortalitása sem volt elsöprő, csak néha felütötte a fejét. Azonban a tökéletlen oltások miatt kialakult egy olyan verzió, ami a be nem oltott egyedekre nézve halálos lett.
2021. okt. 30. 11:36
3/5 anonim válasza:
Nem halálos a covid az oltatlanokra, én is voltam covidos és élek köszi, semmi súlyos tünetem nem volt.
4/5 A kérdező kommentje:
#3 Nem is állította senki. Tanulj meg olvasni.
2021. nov. 7. 22:40
5/5 anonim válasza:
Előre szerintem nem lehet megmondani, hogy hova jut a dolog.
Az viszont biztos, hogy lesznek új változatok és lettek is volna akkor is, ha nem lennének oltottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!