Ha valaki egy marék fájdalom csillapítót illetve nyugtatót szedett be akkor annak a személynek mennyi esélye van a túlélésre?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm beszedett egy maréknyit mind kettőből és most nagyon féltem. Nem hiszem, hogy túl sok esélye van. Kerestem de nem találtam ezzel kapcsolatban semmi információt. Nagyon fontos lenne!2018. máj. 7. 00:12
1/7 anonim válasza:
Hívd ki a mentőt, azonnal!
Egyébként nem régen volt nálunk ilyen drogelőadás, és szó esett ezekről is, ott a nő azt mondta, hogy nagyon értenie kell a kémiához annak, aki úgy akar meghalni, hogy össze-vissza bevesz egy csomó gyógyszert.
Ettől függetlenül minél hamarabb irány a kórház! Ki kell mosni a gyomrát, mert károsodásokat okozhat!
2/7 anonim válasza:
100% esélye van, ha kimossák a gyomrát még idejében. Te honnan tudsz az ügyről így éjfélkor?
3/7 anonim válasza:
Áhá, ismerősöd begyógyszerezte magát, te meg ülsz a gyakori előtt és várod a válaszokat. Vagy nagy troll vagy, vagy nagyon hülye.
4/7 anonim válasza:
A nyugtatótól legfeljebb kidőlne, fájdalomcsillapítóval már bajosabb. Nem valószínű hogy belehal, de ilyenkor jobb megjelenni a sűrgősségin.
5/7 anonim válasza:
Én egyszer beszedtem 12 algopyrint és kimosták a gyomrom, nem lett semmi bajom tőle.
6/7 anonim válasza:
5-ös, mi volt a szándékod a 12 algopyrinnel?
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
Szerencsére nem lett semmi baja, egyébként nem tudtam volna elmenni itthonról vagy mire oda érek addigra már teljesen mindegy.
2018. máj. 9. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!