Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Koronavírus? Szerintem igen.

Koronavírus? Szerintem igen.

Figyelt kérdés
Október 12-en lett beteg a 6 eves lanyom, ovibol hozta haza. Magas lazzal, majd hanyas, neha hasmenes. Utana eros kohoges, egesz nap, ez ment kb 1 hetig es meg mostansag is kohog ha kifarad. Doki nem kert tesztet. Vegig erzett szagokat, kerdeztem minden nap. 2 nap mulva a 4 eves fiam is beteg lett, kohogott, lazas volt. 3 vagy 4 napig laz es hoemelkedes. En szinten beteg lettem, ugyan ugy, kohoges, brutal orrfolyas es orrdugulas. Majd azt vettem eszre, hogy elment a szaglasom es az izerzekem. Ennek lassan 1 hete. Nagyon de nagyon enyhen erzek ezt azt, budoset, meg neha az oblitot. A virus nalam felulfertozodott, arcureg gyulladasom lett, amire szedek antibiot. Ma csak csinaltam egy antigen gyorstesztet, de negativ. Viszont ez a dolog aggaszt,h nem erzek szagokat es izeket. A hazidokim nem kert tesztet, nem mondtam,h a gyerekek hazahoztak valamit, csak mar az arcureg gyulladasra kertem gyogyszert. Esetleg valaki volt hasonlo cipoben? Vagy, lehet influenzasak vagyunk? Kezdek besokallni, lassan 2 hete itthon kinlódunk...
2021. okt. 29. 21:06
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Az lemaradt,h nekem nem volt lázam, es hurutosan kohogok.
2021. okt. 29. 21:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt teszt nélkül meg nem mondja neked senki. Mondtad az orvosnak is, hogy se szagokat, se ízeket nem érzékelsz?
2021. okt. 29. 21:16
 3/12 anonim ***** válasza:
64%
Hárs kamilla teák ,termelői méz, fűszeres sómentes levesek , mozgás futas izzadásig majd lezuhanyzás . Facsart citrom leve ,alma reszelve fahéjjal , jobb szerves nyomelemek bevitele .
2021. okt. 29. 21:18
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem, mert mikor beszeltunk, ugy ahogy még,de ereztem, full bedugult orral. Mostanra ugy ahogy kidugult, mar csak fujnom kell, de egyre tompabban erzek
2021. okt. 29. 21:22
 5/12 anonim ***** válasza:
Hát arcüreggyulladásnál nem ritka szerintem a szagvesztés, akár maradandóan is.
2021. okt. 30. 04:46
 6/12 anonim ***** válasza:
De nem mindegy? Ha tudod, hogy covidos vagy könnyebb lesz? Gyógyulj meg, az a lényeg.
2021. okt. 30. 06:01
 7/12 A kérdező kommentje:

Konnyebb, mert 3 gyerekem van akik oviba jarnak... vasarnap megyek pcrre.

😔

2021. okt. 30. 09:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Esküszöm, nem értem. Miért könnyebb a három ovissal, ha covidos vagy, mint ha csak simán megfáztál?
2021. okt. 30. 11:48
 9/12 A kérdező kommentje:
Mert ok meggyogyultak abbol amit hazahoztak az ovibol, kedden meg vinnem oket, ha nem covid.
2021. okt. 30. 11:49
 10/12 anonim válasza:
Szia, hat most ne is haragudj, de te is leírtad hogy arcüreggyulladásod van. Annak az egyik tunete a szaglas ea izles elvesztese. Nem hiszem hogy covid, de ha nagyon aggodsz akkor kerj tesztet.
2021. nov. 1. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!