Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » JutaVit multivitamin hizlaló?

JutaVit multivitamin hizlaló?

Figyelt kérdés
Ma vettem de látom,hogy rá van írva,hogy tömegnövelő,jelenleg fogyókúrázom szóval nem szeretném ha ez rontaná.
2021. okt. 29. 14:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Én folyamatosan zabaltam tőle.
2021. okt. 29. 14:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Az remek :)
2021. okt. 29. 14:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Hamar abbahagytam 😂 komolyan, olyan ehseg rohamaim voltak hogy most, terhesen nincs ilyen😂
2021. okt. 29. 14:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A b-vitamin okozHAT megnovekedett etvagyat, de nyilvanvaloan nem a vitamintol hizol meg, hanem a mertektelen zabalastol.

Ez csak egy sima multivitamin, semmi extra. Ha ehesebbnek erzed magad tole, akkor vegyel be kevesebbet belole (nem tudom, 2 naponta, vagy ahogy erzed) vagy hagyd abba. Ram szerencsere nincs ilyen hatassal a b-vitamin.

2021. okt. 29. 14:26
 5/8 A kérdező kommentje:
Munkánból adódóan én úgyse bírok többször enni mert 2 szünet van egész nap 12-13 órába. Szóval ha elkap engem is a roham úgyse tudok enni. 😂
2021. okt. 29. 14:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy egy vitamin hizlal. Egyes vitaminok az etvagyat novelhetik, de ha magas a krom tartalma, akkor kompenzalja es nem leszel ehes.
2021. okt. 29. 17:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Az mikrokristályos cellulóz! "Az élelmiszeriparban és a gyógyszeriparban alkalmazott adalékanyag, a cellulóz egyik kristályos formája. Általában hordozóanyagként, emulgeálószerként, és kötőanyagként alkalmazzák." Nem ettől leszel éhes.
2021. okt. 29. 18:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Valami étvágy növelő biztos hogy van benne mert amíg szedtem addig voltam borzasztó éhes, amint abbahagytam elmúlt. Csak a repteren mikor mentem kulfoldre emlekszem hogy 30 perc alatt megettem 2 szendvicset, egy sütit és egy peksutit és majd elajultam az ehsegtol a repulon.
2021. okt. 29. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!