Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen esetekben lehet orvosi...

Milyen esetekben lehet orvosi felmentést kapni kötelező covid elleni oltás alól? Kérlek soroljátok fel a lehető legtöbb dolgot!!

Figyelt kérdés

2021. okt. 29. 12:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
73%

49 “ ha nem ők lesznek hatalmon, szeretnék visszatérni...”

Ők is csak bábok a nemzetközi politikában, mint ahogy a következők is azok lesznek.

Szerintem orbán gyerekei sem véletlenül húztak el. Szerintem már a bukásra készülnek, aztán jön másik báb, aki építi le a szabadságot.

2021. okt. 30. 14:18
 52/71 anonim ***** válasza:
60%
Nem okoz meddőséget az oltás.
2021. okt. 30. 14:24
 53/71 anonim ***** válasza:
41%
Szia! :) Nagyon nehéz a helyzeted, teljesen átérzem sajnos. Nálunk még nem került szóba a babaprojekt kérdése, de sajnos én sem hallottam túl sok jót az oltással kapcsolatban. Külföldi bejegyzést olvastam, ahol még nem szült nőknek nem is ajánlja egy orvosprofesszor, férfiak esetében pedig drasztikusan lecsökkentette az oltás a spermium számot. :/ Nálunk párom vette fel egyedül az oltást, én nem szeretném. Nyilván mivel kettőn áll a vásár, ezért hiába tudnék szülni, ha mondjuk miatta nem jönne össze a baba, nem lenne szakítás a vége, de eléggé elfancsalodnék. Valakinek sorozatos vetélést okozott. Ezt persze nem mondja senki, de hosszú távon jön ki a hatása, évek múlva, akár 8-10 év. 49-es válaszadóval egyet tudok érteni emiatt.
2021. okt. 30. 15:57
 54/71 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. :) Még annyit hozzátennék, hogy a korai terhesség (első 12 hét) is felmentésnek számít az oltás alól. Tehát december 15-ig van időtök, addig össze is jöhet a babó, csak ne görcsölj rá. :)) és ha viszel ilyen igazolást a munkáltatódnak a közigazgatásba, akkor felmentést kapsz az oltás alól. Nagyon drukkolok nektek, szerintem ne várjatok a babatervezéssel. Sok sikert, és majd írd meg, mi lett végül. <3
2021. okt. 30. 16:02
 55/71 anonim ***** válasza:
Autoimmun és daganatos betegeknek is ajánlott az oltás a kezelések között . Hogy miért ? Mert a daganatos embernek alig van immunrendszere és nem lenne képes felvenni a harcot a COVID-dal, az Autoimmun immunrendszere meg amúgy is túlpörög( citokinvihart indít el)+ immunszupprimált is.
2021. okt. 31. 05:53
 56/71 anonim ***** válasza:

“ Még annyit hozzátennék, hogy a korai terhesség (első 12 hét) is felmentésnek számít az oltás alól. Tehát december 15-ig van időtök, addig össze is jöhet a babó, csak ne görcsölj rá. :)) és ha viszel ilyen igazolást a munkáltatódnak a közigazgatásba, akkor felmentést kapsz az oltás alól. ”

Csak a rendelet addig érvényes, amíg a védekezésről szóló törvény. Tehát a munkáltató bármikor elrendelheti az oltást, nem csak dec 15-ig, hanem utána is.

2021. okt. 31. 07:23
 57/71 anonim ***** válasza:
92%

“ Mert a daganatos embernek alig van immunrendszere és nem lenne képes felvenni a harcot a COVID-dal, “

És akkor mi az oltás védelmi mechanizmusa?

Mert az köztudott, hogy nem az oltás véd, hanem az immunrendszer, az oltások megmutatják neki, mi ellen kell védeni. De ha szinte nincs is?

“az Autoimmun immunrendszere meg amúgy is túlpörög( citokinvihart indít el)+ “

És az oltást nem reagálhatja túl?

2021. okt. 31. 07:54
 58/71 anonim ***** válasza:
46%

Két kezelés között kell beadni az oltást , hogy az immunrendszer tudjon rá reagálni . Nyilván nem a citosztatikus kezelés után rohan a beteg beadatni az oltást .

Nem, egy oltást kevésbé reagál túl egy autoimmun beteg, mint magát a vírust .( megjegyzendő , hogy a fiatal , egészséges immunrendszer is túl tud pörögni a COVID fertőzésben, sok gyerek került ezért kórházba , mert szisztémás gyulladásos reakciójuk lett. Szív , vese, tüdő érintettséggel.)

2021. okt. 31. 09:08
 59/71 anonim ***** válasza:
32%

58-as! Amit írsz hogy 2 kezelés közt kellene beadni. Ez elvben működik. Gyakorlatban pedig nem.

A másik az, hogy eleve nem kellene ész nélkül mindenkit oltani. Ha valakinek van egy meglévő alapbetegsége, a szervezete eleve ezzel birkózik meg minden nap. Ha beoltják, akkor az immunrendszer konkrétan megbolondul, túlpörög. A már meglévő és a koronánál súlyosabb (pl magas vérnyomásn szívbetegségek stb) alapbetegség ellen a szervezet nem tud küzdeni, nem tudja szinten tartani magát. S mit hallunk? Akik meghaltak azoknak milyen alapbezegségük volt. Amivel még bőven éveket, évtizedeket is élhettek volna, ha nem kapnak korona oltást.

2021. okt. 31. 13:49
 60/71 anonim ***** válasza:
24%
59, a szupertudós, ennyi baromságot...
2021. okt. 31. 14:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!