Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Aki eddig nem oltatta be...

Aki eddig nem oltatta be magát, az miért nem tette? Mi miatt nem élt ezzel a " lehetőséggel "?

Figyelt kérdés
2021. okt. 29. 09:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Egyszerű a képlet... Nem tudjuk a hosszútávú hatásait, ami akár az utódlásban is felütheti a fejét. Azzal engem nem győztek meg, hogy 15 percre rá mindenki jól van a királyt évében. Amúgy meg itt a 4. hullám. Majd a 10...
2021. okt. 29. 09:45
 2/14 anonim ***** válasza:
57%

Szalámi technika (kommunista rezsimek ezt használták):

A teljes rúd szalámiból levágjuk azt a részt, amely levágható FÉLELEMKELTÉSSEL. A maradékból levágjuk azt a részt, amely levágható PR (például érzelmi zsarolás, hírességek felvonultatása vagy hasonló technikák alkalmazásával). A maradékból levágjuk azt a részt, amely levágható a MÉZESMADZAG ALKALMAZÁSÁVAL. Ha még mindig marad belőle, akkor bevetjük az ERŐSZAKot. A maradékot KÉNYSZERÍTENI fogjuk az ENGEDELMESSÉGRE.

Kérdésre a válasz: mert mindent megteszek saját testi és lelki egészségemért, 31 éves életerős nő vagyok. Amióta jött ez a cirkusz nem voltam beteg. Sőt nem oltatom be magam egy 2023 januárjáig kísérleti fázisban lévő VAKcinákkal. Lehet, hogy tünetmentesen már rég átment rajtam.

2021. okt. 29. 09:46
 3/14 anonim ***** válasza:
58%
Mert nincs indok rá, ellene meg van. Járvány nincs amin az oltakozás segíthetne, mellékhatások viszont vannak amit cenzúrával hallgatnak el.
2021. okt. 29. 09:48
 4/14 anonim ***** válasza:
56%

Nagyon sokan lebetegedtek és meg is haltak oltás után, akik addig tök egészségesek voltak.

Lépj be a facén " A Pfizer mellékhatások " csoportba és látsz ott sok mindent.

2021. okt. 29. 10:05
 5/14 anonim ***** válasza:
96%

Engemet is sokan megkérdeztek és kérdeznek, hogy "MÉG MINDIG NEM....?" Mire én ezt szoktam mondani, hogy: Miért? Azok az aggályok, amik az elején fennálltak, változtak valamit? Vagy csak azért kellene, mert azóta kétszázezerszer többet hallottam, hogy "oltakozzak"?

Másik: nem bízom egy olyan oltóanyagban, amiért nem vállal senki felelősséget, aminek csak vészhelyzeti engedélye van, ami mellett ugyanúgy kényszermegmaszkoztatják az embereket, ami mellett ugyanúgy lehet fertőződni, amiről utólag derítik ki, hogy nem elég egy, kettő kell, aztán nem elég kettő, három kell, aztán három sem elég, négy kell.... Aztán a nagy intézkedések és vakcinálások mellett is jön már a fazsomtudjahanyadik hullám... Imbecilisek ülnek odafenn? Vagy lassan kezdjek a konteóknak hinni?

2021. okt. 29. 10:20
 6/14 anonim ***** válasza:
55%
Amúgy a valóság is minket igazol kőkeményen. Például ebben az országban van már 6.000.000 beoltottunk és mégsem lett jobb semmi? Ettől felbuzdúlva oltakozzunk vagy mi? Sőt teljesen leoltott országokban is újra kitör a delta? Ezért oltakozzunk? Tegyék el végre a semmirekellő PCR teszteket és vége a járványnak oltás nélkül ezt garantálom!
2021. okt. 29. 10:46
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert leszarom a covidot, átestem rajta és nem volt semmi durva egy náthát kivéve. Sosem oltattam magam nátha ellen, most sem fogom.
2021. okt. 29. 10:55
 8/14 anonim ***** válasza:
Ezer ilyen kérdés volt már, mért nem nézed meg az ottani válaszokat?
2021. okt. 29. 19:10
 9/14 anonim ***** válasza:
Mert túl sok minden bűzlik az oltások körül. Túl sok az ellentmondás covid ügyben. Semmi sem logikus, a szakértőknek kikiálltott álvirológus celeborvosok is egyszer ezt mondanak két nep múlva meg az ellenkezőjét. Ha tényleg komoly járvány lenne, nem kellene erőszakkal oltatni, akkor az emberek önként rohannának és fizetnének az oltásért. Az is gyanús, hogy ingyen van. (persze nem, mert adóban a többszörösét fizetjük me.) Semmi sincs ingyen, csak az, amivel valami nem stimmel. Szóval túl sok minden nem kerek ebben a történetben és ez aggaszt.
2021. okt. 29. 19:13
 10/14 anonim ***** válasza:
Mert a feleségem mióta beoltotta magát (kötelező volt neki), azóta folyamatosan betegeskedik. Én egyszer se kaptam el tőle semmit és ő is egészséges volt az oltás előtt. Ráadásul az oltott ismerőseim is jóval többet betegek, mint az oltatlanok. Szóval csak a rossz példát látom magam előtt az oltással kapcsolatban.
2021. okt. 29. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!