Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen tüneteitek és meddig...

Milyen tüneteitek és meddig voltak a Covidtól?

Figyelt kérdés
Már egy hete lázas vagyok meg köhögök, de a lázam nem akar lemenni nagyon. Amikor lemegy akkor 37.9 de többnyire 38.5 körül van hiába eszek lázcsillapítót akkor se megy le. A doki azt mondja, majdcsak elmúlik.
2021. okt. 28. 20:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy napig volt 38,5 lázam, talán 2 hétig fáradtabb voltam. Az ízlelésem is elment néha napokra, a szaglásom 3-4 hétre, aztán 2 hétig visszajött, aztán megint egy hónapig nem volt és így váltakozott. De sosem jött vissza az eredeti szaglásom, pedig már lassan 1 éve, hogy átestem rajta.
2021. okt. 28. 20:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Februárban kaptuk el párommal. Nekem: hőemelkedès (sosem vagyok lázas), köhögès, hidegrázás, extrèm fáradtág, gyengesèg ( pár lèpès után estem össze) szaglásom teljesen elment hónapokra.

Páromnál: láz (akármit csináltunk nem ment le), extrèm gyengesèg nála is, ízlelès elvesztèse.

2021. okt. 28. 20:25
 3/11 A kérdező kommentje:
Meddig volt lázas a párod? Hogy ment le?
2021. okt. 28. 20:35
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a felvezető tünet még nem tudtam, hogy megfertőzött a párom, aki simán csak náthás volt, orrfolyással, izzadás volt. Éjszakánként 3-4x cseréltem pólót annyira izzadtam. Napközben nem voltak tüneteim még, csak fokozatosan jött ki. Mire a tünetem megjött, már a páromat tesztelték a munkahelyen és pozitív volt, brit mutáns.

Nála végig csak nátha volt, míg nekem hányinger is jelentkezett, étvágytalanabb lettem, gyengeség jött rám, és fájtak az izmaim, de nem csak lokálisan, hanem az egész testemen éreztem.

Nálam semmi nátha, semmi légúti tünet nem jött elő. Hidegrázás, izzadás gyakran váltotta egymást, volt mikor hőhullámom lett, máskor rázott a hideg, de csak egyszer volt 37.4 a testhőm, ez volt a legmagasabb érték. Általában 36-37 között volt, utolsó 4-5 napban már csak 36.5 közelében. Tehát láztalanul estem át rajta, gyengeségérzés, eleinte pár napig néha hányinger, főleg éjjel és reggel. Első 2-3 nap volt magasabb pulzusom, 90-100 között, de nem állandóan azért, hanem főleg délután ha megerőltettem magam valamivel, például kiporszívóztam, elmosogattam.

Úgy 4-5. nap tetőzött, akkor nem sok mindent csináltam, majd 5. nap után enyhült és lecsengett, de a fáradtság még eltartott 2 hétig utána.

Ma már semmi bajom, oltást nem kaptam és nem is szerettem volna. Ellenanyagom már csak 8 volt legutóbb, de T sejtes védettségem az meg van, úgyhogy rendben vagyok. Szaglás vagy ízvesztésem egyáltalán nem volt. Páromnak sem az orrdugulást, orrfolyást kivéve semmi más tünete neki nem jött elő.

2021. okt. 28. 21:01
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
2-3 nap influenza, semmi több.
2021. okt. 28. 21:40
 6/11 anonim ***** válasza:
35%
Honnan tudod hogy kovid???? Influenza van most.
2021. okt. 30. 15:53
 7/11 A kérdező kommentje:
Onnan tudom, hogy kovid mert igazolt kovidos vagyok a család összes tagjával együtt. Tehát nem influenza.
2021. okt. 30. 20:29
 8/11 anonim ***** válasza:
69%
Teszteltek titeket kovidra? Konkrétan mindannyiatokat?
2021. okt. 30. 20:44
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen
2021. okt. 31. 07:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Semmi durva nincs benne, átestek és ennyi. Renmgeteg más koronavírus van, amit nem médiahype...
2021. nov. 2. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!