Mivel töltöttétek covidosan a karantént? Vannak tippek mit lehet ilyenkor csinálni 10 napig egy 35 m2-es panelban?
Figyelt kérdés
Pozitív lett a tesztem hétfőn, azóta itt vagyok 35m2-en egyedül, unalmamban az ablakon bámészkodok, még erkélyem sincs. Még 8 napom van a karantén végéig, az több, mint 1 hét. Szörnyű belegondolni, hogy addig nem mozdulhatok ki, ráadásul olyan ember vagyok, aki fél életét a szabadságát a szabadban tölti, az erdőbe kijárok sétálni, kocogni.
Filmeket néztem ma, de már mehetnékem van. Tüneteim nem nagyon vannak, talán annyi, hogy picit fáj a torkom, de semmi durva, pedig van pulzoximéterem, vérnyomásmérőm. SPO2 99%, vérnyomás 116/72 volt legutóbb, pulzus most nyugalomban 68. Nem érzem betegnek magam.
Ráadásul jövő héten negatív teszttel mehetek csak vissza dolgozni. Vagyis ha még az a teszt is pozitív tovább tartanak bezárva?
2021. okt. 27. 19:36
21/24 anonim válasza:
Viszont 1 jó tanács. Ne fuss. Egyik kolléga járt így, pozitív lett de nem volt semmi tünete. Na ő futott edzett. Kórház lett a vége
22/24 anonim válasza:
Csináld a fegyencedzést! Vagy nézz a Netflixen sorozatokat!
23/24 A kérdező kommentje:
Már csak 1 nap :D Edzettem kicsit, semmi bajom tényleg, már még a torkom se fáj egyáltalán, tombol bennem az energy :D
2021. nov. 2. 00:14
24/24 A kérdező kommentje:
Jó tippeket adtatok köszi mindenkinek! :) Életem legélettelenebb 10 napja volt, de nem baj, egyelőre legalább engem békén hagynak most remélem.
2021. nov. 2. 00:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!