Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mivel töltöttétek covidosan a...

Mivel töltöttétek covidosan a karantént? Vannak tippek mit lehet ilyenkor csinálni 10 napig egy 35 m2-es panelban?

Figyelt kérdés

Pozitív lett a tesztem hétfőn, azóta itt vagyok 35m2-en egyedül, unalmamban az ablakon bámészkodok, még erkélyem sincs. Még 8 napom van a karantén végéig, az több, mint 1 hét. Szörnyű belegondolni, hogy addig nem mozdulhatok ki, ráadásul olyan ember vagyok, aki fél életét a szabadságát a szabadban tölti, az erdőbe kijárok sétálni, kocogni.

Filmeket néztem ma, de már mehetnékem van. Tüneteim nem nagyon vannak, talán annyi, hogy picit fáj a torkom, de semmi durva, pedig van pulzoximéterem, vérnyomásmérőm. SPO2 99%, vérnyomás 116/72 volt legutóbb, pulzus most nyugalomban 68. Nem érzem betegnek magam.

Ráadásul jövő héten negatív teszttel mehetek csak vissza dolgozni. Vagyis ha még az a teszt is pozitív tovább tartanak bezárva?

2021. okt. 27. 19:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%

"picit fáj a torkom"

Ezzel vagyunk így páran! Bele sem merek gondolni, hogy napi 50-60 ezer tesztnél (nem 10-15 ezerrel viccelődve) mennyi covidos lenne. Lehet, hogy én is simán produkálnék pozitív tesztet. Megvan mind2 oltásom, kapom nemsokára a 3-at. Az egész cégen átment egy köhögős cucc, de annyi határidős melónk van, hogy időnk sincs ezzel foglalkozni :/

2021. okt. 28. 08:05
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj nagytakarítást, ásd be magad jobban olyan témákba, amik érdekelnek. Amúgy voltak már ellenőrizni?
2021. okt. 28. 08:19
 13/24 anonim ***** válasza:
78%

"begyűjtötték a DNS-mintádat (a hozzájárulásod nélkül)"

Minden egyes kihullott hajszálad DNS-minta, tudsz róla? :DD

2021. okt. 28. 08:41
 14/24 anonim ***** válasza:
36%
A ciposdobozba amugy se lehet semmit csinálni. Dugás ha van kit tévézés mosás főzés fürdés. Repeat.en falun karantenozok .ps wot meg játszom a kutyákkal az udvaron
2021. okt. 28. 13:41
 15/24 anonim ***** válasza:
48%
Senki nem tudja meg ha este kimész futni és távolságot tartasz, engem fix nem tartanának bent 10 napot xd
2021. okt. 28. 16:06
 16/24 Dorka900 válasza:
100%

Mi is nem rég karanténoztunk 😃

Én sokat olvastam, vannak felnőtt színezőim, azokkal is elszórakoztam. Online tornáztam, sokat társosjátékoztunk. Ha egyedül élsz, tudsz online is játszani, Board Game Arena az oldal neve 🙃 Én főztem sütöttem még illetve nem vagyunk nagy sorozatnézők, de a Squad Game-et ledaráltuk egy nap alatt 😃

2021. okt. 28. 17:43
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket mindenkinek, elég jól telt a mai napom, sikerült lekötni magam sok mindennel amiket írtatok :D Már csak 7 nap, húzom a strigulákat :D
2021. okt. 28. 18:20
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó dolgod van, hogy nem érzed magad betegnek és van egy csomó szabadidőd, komolyan. Remélem, mindig megtalálod majd benne a jót. :)
2021. okt. 28. 19:32
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Vannak nyelvi applikációk, tanulj nyelvet. Olvass könyveket, film nézés. Telefonon traccsparty
2021. okt. 28. 22:07
 20/24 anonim ***** válasza:
83%
Nem hiszem el hogy van aki ezt tényleg betartja😂
2021. okt. 29. 06:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!