Előző hét pénteken kapta meg a 74 éves szomszédunk a 3. pfizert. Tegnap még beszélgettünk, ma elvitte a mentő agyvérzéssel. Összefüggés lehet?
Hétvégén már panaszkodott a kertben, hogy nem bírja a leveleket se összeszedni, szombaton mondta, hogy tegnap kapta az oltást a 3. adagot és szédül azóta.
Vasárnap, hétfőn nem láttam, kedden tegnap mondta míg a szemetet kihozta, hogy megy is be mert szédül, mint a liba.
Mondtam neki hívja fel az orvost, mert ez nem jó.
Reggel eszméletlenül találta a lánya miután jött hozzá, ajtót már nem nyitott de volt kulcsa és bement. Rögtön hívta a mentőket, el is vitték, mint kiderült, agyvérzést kapott.
Nekem ez nagyon furcsa, hogy rengeteg ilyenről olvasok, hallok, hogy oltások után trombózis, agyvérzés, infarktusok, tüdőembóliák vannak. Véletlen egybeesés vagy ez összefügghet?
Én még nem, de a bátyám beoltatta magát (37/F). Aggódom, hogy a végén ő is így végzi.
Annyi még hogy a néni családja lassan intézheti a sírhelyet mert az fix hogy onnan élve nem jön már ki vagy qrva nagy szerencséje lesz de az ritka.
Azért jobbulást kívánok neki így ismeretlenül is!
Nem mi vagyunk a rosszindulatúak hanem sok oltott ember de valami szörnyű brutál módon!
Nem mi vagyunk a rosszindulatúak hanem sok oltott ember de valami szörnyű brutál módon!
Én oltott vagyok de sosem ártottam másoknak...így ez nem igaz persze sok oltatlan is rosszindulatú ezt nem lehet tagadni!
12
Sajnos meghalt ma estére, kérném mellőzd ezt a pofátlan és undok kételkedő stílust a kérdés alatt! Azt hiszel, amit akarsz!
Ez borzasztó! :( Szegényke beoltatta magát, mert mindenhol azt nyomatják, hogy az oltás megvéd, erre ez történik. Az a legszörnyűbb, hogy senkit se lehet felelősségre vonni, hiszen önszántából adatják be magukat az emberek, ráadásul még azt sem ismeri el senki, hogy az oltás idézte elő a bajokat.
Így lehet népességet csökkenteni büntetlenül.
Most már nyilvánvaló, hogy több ember halt meg/lett maradandó egészségkárosodása az oltástól, mint magától a vírustól. Hiába mondják hogy több mint 30 ezren haltak meg covidban, abba beleszámolták azokat is, akik másban haltak meg, de pozitív tesztet produkáltak, akár tünet nélkül.
A Pfizer mellékhatások csoportban lassan 100 ezer tag van napi több fényképes poszttal, még ha csak a felének is lett maradandó károsodása az oltástól (a halottakról nem is beszélve, akikről hozzátartozóik posztolnak), már az is felülmúlja a covid áldozatok (hamis) számát. Az orvosok csak a vállukat vonogatják, segíteni nem tudnak, van amelyik kimondja, hogy az oltástól lettek a gondok, mások tagadják, megint mások azt mondják, hogy LEHET, hogy az oltástól van. Ezek az emberek magukra lettek hagyva, és egymástól kérnek segítséget.
Remélem, hogy megkapják a méltó büntetésüket azok, akik ezért az egészért felelősek.
Nagyon sajnálom a nénit!Gondoltam hogy ez lesz!A kezelési protokoll sem tökéletes de ez már mindegy is.Kórházi fertőzésekről már nem is beszélve tehát gyakorlatilag esélye sem volt szegénynek!A családjának őszinte részvétem!Így bízzatok emberek a kormányokban és a gyógyszergyártókban.Rengeteg példa van csak nem akarjátok meglátni mert könnyebb mindenkit le vírustagadózni meg lebolondozni holott emberek milliói teszik ki ide-oda az esetüket,tapasztalatukat az "oltásokkal" kapcsolatban ami nem mindig pozitív.Ennyi ember nem hiszem el hogy valótlant állít,hacsak a fele igaz akkor is gáz van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!