Antitest vizsgálat értéke jó-e?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most volt antitest vizsgálatom és szeretném megkérdezni, hogy jók-e az eredmények?
2.07^Reactive | Valid | K
Negatív: < 0.8 Kétes: 0.8-1.00 Pozitív: > 1.00
2 Szputnyikot kaptam, elvileg covidos nem voltam.
Szerintetek ez elég? Sok? Ez azt jelenti, hogy mégis voltam covidos? Mit tudtok erről az "új" mérésről?
2021. okt. 27. 16:41
11/17 A kérdező kommentje:
Akkor honnan tudhatnám meg, hogy átestem-e rajta, csak nem tudok róla?
2021. okt. 29. 16:10
12/17 anonim válasza:
13/17 anonim válasza:
Sem a saját, sem az ismerősöd eredményéből nem lehet megmondani, voltál-e te covidos.
Ha tudni szeretnéd, méress N-protein ellenes antitestet. (Nem sok labor csinálja.)
14/17 anonim válasza:
12-nek: melléfogtál, szakmai okokból értek hozzá, nem a tévéből tájékozódom.
15/17 anonim válasza:
12-nek, ismét: nem tartasz tőle, hogy kicsit profitorientáltak a linkjeidben szereplők?
16/17 anonim válasza:
Mert az oltóanyag és antigén/pcr teszt gyártók nem profitorientáltak... Azért emelt árat már a Pfizer is...
17/17 anonim válasza:
Persze, azok is. De hol itt az ellentmondás? Miért érezted úgy, hogy ez a válasz a 15-ös kommentre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!