Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Aki április-májusban kapott...

Aki április-májusban kapott oltást, és csináltatott antitest vizsgálatot, mit mutatott?

Figyelt kérdés
Én Pfizert kaptam, majusban a másodikat. A harmadikat még nem adattam be, de kíváncsi lennék, elég ellenanyag lehet-e még a szervezetemben.

2021. okt. 18. 16:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Június elején kaptam a 2. Pfizert és pont tegnap csináltam egy tesztet és volt ellenanyag a szervezetemben. Úgy gondoltam nekem még korai a 3.
2021. okt. 18. 16:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi volt pontosan, 1?

Én is fogok nemsokara csináltatni (május elején kaptam én is a 2. PFIZERt)

2021. okt. 18. 16:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Idősebb rokonok(60+) kértek ellenanyag vizsgálatot a múlt héten. Több mint fél év telt el(pontos időt nem tudom), kínait kaptak, már csökkent, de még van mérhető védettségük.
2021. okt. 18. 16:39
 4/5 anonim ***** válasza:
83%

Eü dolgozóként február körül kaptam az oltást (Pfizer), szeptember közepe felé nézettem ellenanyagot. 50-től pozitív, nekem 753 volt. Kolléganőm hasonló időbe kapta, neki 900 körül volt, másik kolléganőm meg kicsit később, talán április környékén, neki 1200 körül.

Ennek ellenére lassan be fogom adatni a harmadikat is a járványgörbét nézve.

2021. okt. 18. 16:39
 5/5 anonim ***** válasza:

1 vagyok

Bocsának félreérthető voltam, én csináltam magamnak egy otthoni tesztet. Az 6000 ft körül volt. Amit reklámoznak azzal.

2021. okt. 19. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!