Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Emlékszik valaki a 2015-ös...

Emlékszik valaki a 2015-ös influenza-járványra? Tényleg durva volt?

Figyelt kérdés

Ma akadtam ebbe a cikkbe:

[link]

És az egyik ismerősöm mesélte még tavaly tavasszal, hogy ő 2015 elején is benyelt egy vírust ami 2 hétre kiütötte és több napig nem érzett ízeket és szagokat. Nem elbagatellizálni akarom a covidot, de teljesen kimaradt nálam, hogy a közelmúltban ilyen súlyos influenzajárvány lett volna.

Ki mire emlékszik?

2021. okt. 26. 08:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%

10

Nem veszélyes, mert voltam2 benne és semmi bajom nem volt náthát kivéve és nincs is! A sok elhízott fotelhuszár disznónak veszélyes! Miattuk ne az egészséges szívjon már te paraszt!

2021. nov. 21. 19:36
 12/14 anonim ***** válasza:
90%

11: te komolyan azt mondod, hogy egy betegség, amit te egyszer vagy kétszer elkaptál, és történetesen könnyen átvészelted, az nem is lehet veszélyes??? A másik 257 milliárd esetben sem?!

Valóban ENNYIRE hülye vagy???

2021. nov. 21. 23:07
 13/14 anonim ***** válasza:
38%
A 2015-ös influenza halottjai is így voltak, én akkor is túléltem, de miattuk ne az egészségesek szívjanak felfogtad??
2021. nov. 21. 23:09
 14/14 anonim ***** válasza:
47%

Sajnos, te nem vagy képes felfogni. Hiányoznak hozzá a képességeid.

Nem is győzködlek tovább, mert úgyis reménytelen. Ahogy reménytelen bármelyik másik hasonló témájú kérdésnél meggyőzni a buta konteósokat. Nem érik fel ésszel, amit magyarázni próbálunk nekik.

Totálisan reménytelen a sötétséget eloszlatni a fejükben.

2021. nov. 21. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!