Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Részt vennétek 25 fős, zárt...

Részt vennétek 25 fős, zárt térben tartandó rendezvényen most vagy egy-két hónappal később?

Figyelt kérdés
Ha igen miért, ha nem miért.

2021. okt. 25. 19:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
42%
Én nem mennék. Október elején nekem konferencián kellett előadást tartanom, zárt térben, marhasok vendéggel, akik egymás mellett ültek, kb a könyökük is összeért. Utána elkaptam a covidot, és oltás mellett is lestrapált. Már akkor se akartam menni.. Felelőtlenség.
2021. okt. 27. 12:16
 22/28 anonim válasza:
77%
3 oltással rendelkezem, így innentől kezdve nem érdekel az egész. Influenza elleni oltást is fogok kapni.
2021. okt. 27. 18:34
 23/28 anonim ***** válasza:
51%
Én kettővel, a 3. oltás előtt elkaptam a covid-ot, letarolt rendesen.
2021. okt. 27. 18:43
 24/28 anonim ***** válasza:
46%

21 és 23

Milyen tűneteitek voltak 2 oltással Covidosan? És mennyi napig tartottak?

2021. okt. 27. 19:11
 25/28 anonim ***** válasza:
64%

Nekem azóta is tartanak.

Először náthának indult, nem is voltam megijedve, csak jött mellé rettenetes fejfájás, ami semmitől nem múlt el. Végül láz, hidegrázás, mellkasi szúrófájdalom, szédülés, íz és szaglásvesztés, és borzasztó fáradékonyság. Eltelt 3 hét, és azóta is migrénem van, neurológiára kell mennem.

2021. okt. 27. 19:13
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

7-es vagyok

Jelentem eltelt 2 hét a rendezvény óta ahova mentem és még élek

2021. nov. 13. 13:39
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
#26 Ne örülj ennyire előre! Majd meglátjuk, 90 év múlva is ezt mondod e!
2021. nov. 13. 14:04
 28/28 anonim ***** válasza:
69%

Tenyleg ennyire visszafejlodott volna az emberi intelligencia?

Mi a francot csinálnak az iskolákban? Pirospacsiznak?

2 év alatt nem sikerült felfogni, hogy nem mindenkire veszélyes a fertőzés? Lesz olyan aki el se fogja kapni. Vagy olyan enyhe tünetei lesznek, hogy szinte fel sem tűnik neki? Esetleg pár nap alatt átesik rajta?

Megmondtak az elején, az emberek ~80%-ra nem veszélyes. Mit kéne még csinalniuk, rajzoljanak folyamatábrát, hogy az is megértse, aki elfelejtett agyat növeszteni?

2021. nov. 13. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!