Részt vennétek 25 fős, zárt térben tartandó rendezvényen most vagy egy-két hónappal később?
25'fő nem olyan sok.
Munkahelyen is másokkal vagy,zárt térben.
Vagy utazol volánbusszal,akár három órát,emberekkel zárt térben.
Tömegközlekedsz,zárt térben.
Boltba mész,esetleg plázázol,zárt térben...
Suliba járok minden nap, az osztályteremben 30+fő van. Busszal járok, ott is minimum 40-50 ember. Edzésen is vagyunk 25-en. És ezek csak mindennapi tevékenységek, nem rendezvények.
Szóval igen, részt vennék, a 25 fő nem sok.
Majd ha elkapta, és gond nélkül átment rajta.
Ha még nem, hát..így járt. Nem igaz?
Mit gondoltok egyébként, miért hívják "járványnak"?
Mi tartjuk életben ezt a szart.
Én mostanában kihagyom azt, ami nem muszáj vagy nem fontos. Így is jelen vagyok itt-ott, munkában (ahol egy irodában csak hárman vagyunk), boltban (ahol senkivel sem sokáig szívok közös levegőt), rövid időkre tömegközlekedésen (hát...ez van), eü intézményben (a szükség nagy úr, várandós vagyok). De ha egy lehetőséget ki tudok szűrni arra, hogy megbetegedjek, akkor kiszűröm.
Ha betegállománnyal akarod megúszni a dolgot, akkor gondolom valami munkahelyi esemény lesz. Ha olyanokkal lenne, akikkel egyébként is napi szinten egy légtérbe kerülsz időnként, akkor a helyedben mennék. Ha távolabbi kollégákkal, akkor nem feltétlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!