Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Favipiravir gyógyszer káros...

Favipiravir gyógyszer káros ?? Félek bevenni

Figyelt kérdés

Covidos lettem sajnos és az orvos ezt a gyógyszert írta fel, első nap 2x 8 szemet belőle, de félek bevenni.

Szerintetek mennyire káros ?

2021. okt. 20. 17:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
54%

Az ivermectin semmit sem ér covidra… a favipiravir igen. RNS függő RNS polimerázt gátol tehát elég valószínű hogy hatékony a covid ellen is hiszen az +ssRNS vírus. Amúgy meg nyilván az oltás a legjobb… 2014 be alkalmazták először Japánban influenza vírus ellen és hatékonynak mínősült ami szinten ssRNS vírus.. fogyatékos a nénikéd! Az a köze hogy ez emberek le sz@rják hogy egy egyszerű iburpfennek mennyi mellékhatása van mert az senkit sem érdekel… pedig kb csak 2 oldalon keresztül sorolják azokat vagy egy fluoroquinolon típusú antibiotikumnak mennyi mellékhatása van.. de most nyilván fel van nagyítva a covid ellenes szerek és oltások mellékhatásai.. úgy csináltok mintha eddig soha semmilyen szernek nem lett vna semmilyen mellékhatása.. persze nem ész nélkül kell

Beszedni mindent de ami tudományosan alá van támasztva (pl oltások ) vagy ami nagy valószínűséggel működik (nyilván csak a halál 100%) akkor azt kene használni nem holmi fele ivermectint…

2021. okt. 21. 00:17
 12/29 anonim ***** válasza:
57%

11

Az ivermectin is igazoltan hatásos, pont, hogy az egyik leghatásosabb lehetne, csak azt direkt nem javasolják, több ember hal így meg legalább, a népirtás tökéletes. Tudom, hogy rengeteg mellékhatása van a gyógyszereknek, halnak is meg attól sokan. Veszélyesek azok a mellékhatások is. A covid ellen a legjobb a természetes fertőződés által szerzett immunválasz, nem a vakcina és a kísérleti gyógyszerek próbálkozása. Én így hagytam a védekezést, rábíztam az immunrendszeremre. Nem tettem rosszul, 9 hónap után még mindig 364-es értékű az IgG ellenanyagszintem és T sejtekre is pozitív vagyok.

2021. okt. 21. 00:30
 13/29 anonim ***** válasza:
24%
Sajnálom hogy sokan a természetes immunitásban hisznek. Ez szörnyű és egyben elszomorító hogy az emberiség mennyire nem hisz a tudományban.. sajnos az emberi gondolkodás elég korlátozott (ezt nem degradálóan értem ) , csak sajnos félnek az új dolgoktól. Azért azt senki ne gondolja hogy ezek “hipp-hopp” kitaláltam valamit és máris piacra dobom gyógyszerek /vakcinák! Az hogy valami új az ne tévesszen meg senkit. Nekem oltás után 26500 volt az értékem , ami azt jelenti hogy átlagban egy termesztes immunitásnál 4- 8x erősebb védelmet ad a vakcina.. akkor kérlek linkeljetek olyan oldalt ami tudományosan alátámasztja az ivermectin hatásosságát és részletezi a hatásmechanizmusát mint ahogy a favipiravirnak vagy oltásoknál tudományosan elfogadott tényekhez hasonlóan!
2021. okt. 21. 00:51
 14/29 anonim ***** válasza:
2021. okt. 21. 01:05
 15/29 anonim ***** válasza:
5%
nem igazán használ semmit, de nekem bajom nem lett tőle.
2021. okt. 21. 04:43
 16/29 anonim ***** válasza:
34%
Se ivermectinre se favipiravira nincs bizonyíték, hogy bármit is érne.
2021. okt. 21. 09:33
 17/29 anonim ***** válasza:
60%
#16: ivermectinre elég sok kutatás kimondta, hogy hatékony, de public domain, bárki gyárthatja, ezért nincs benne hatalmas monopol üzlet, mint az oltásban.
2021. okt. 21. 09:38
 18/29 anonim ***** válasza:
17-es jöhet a cikk.
2021. okt. 21. 10:12
 19/29 anonim ***** válasza:

Írd be a google keresőbe, hogy "favipiravir betegtájékoztató". A találatok között ott lesz az ogyei.gov.hu linkje a betegtájékoztatóhoz (word dokumentum). A 4. pontban olvashatod a lehetséges mellékhatások listáját.

Itt a GYK-n is rákereshetsz a favipiravirra, volt pár hasonló kérdés korábban, írtak tapasztalatokat.

2021. okt. 21. 10:46
 20/29 anonim ***** válasza:
50%

19

Tüdőgyulladás máris kitűnik, mint mellékhatás: [link]

2021. okt. 21. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!