Favipiravir gyógyszer káros ?? Félek bevenni
Covidos lettem sajnos és az orvos ezt a gyógyszert írta fel, első nap 2x 8 szemet belőle, de félek bevenni.
Szerintetek mennyire káros ?
Az ivermectin semmit sem ér covidra… a favipiravir igen. RNS függő RNS polimerázt gátol tehát elég valószínű hogy hatékony a covid ellen is hiszen az +ssRNS vírus. Amúgy meg nyilván az oltás a legjobb… 2014 be alkalmazták először Japánban influenza vírus ellen és hatékonynak mínősült ami szinten ssRNS vírus.. fogyatékos a nénikéd! Az a köze hogy ez emberek le sz@rják hogy egy egyszerű iburpfennek mennyi mellékhatása van mert az senkit sem érdekel… pedig kb csak 2 oldalon keresztül sorolják azokat vagy egy fluoroquinolon típusú antibiotikumnak mennyi mellékhatása van.. de most nyilván fel van nagyítva a covid ellenes szerek és oltások mellékhatásai.. úgy csináltok mintha eddig soha semmilyen szernek nem lett vna semmilyen mellékhatása.. persze nem ész nélkül kell
Beszedni mindent de ami tudományosan alá van támasztva (pl oltások ) vagy ami nagy valószínűséggel működik (nyilván csak a halál 100%) akkor azt kene használni nem holmi fele ivermectint…
11
Az ivermectin is igazoltan hatásos, pont, hogy az egyik leghatásosabb lehetne, csak azt direkt nem javasolják, több ember hal így meg legalább, a népirtás tökéletes. Tudom, hogy rengeteg mellékhatása van a gyógyszereknek, halnak is meg attól sokan. Veszélyesek azok a mellékhatások is. A covid ellen a legjobb a természetes fertőződés által szerzett immunválasz, nem a vakcina és a kísérleti gyógyszerek próbálkozása. Én így hagytam a védekezést, rábíztam az immunrendszeremre. Nem tettem rosszul, 9 hónap után még mindig 364-es értékű az IgG ellenanyagszintem és T sejtekre is pozitív vagyok.
Írd be a google keresőbe, hogy "favipiravir betegtájékoztató". A találatok között ott lesz az ogyei.gov.hu linkje a betegtájékoztatóhoz (word dokumentum). A 4. pontban olvashatod a lehetséges mellékhatások listáját.
Itt a GYK-n is rákereshetsz a favipiravirra, volt pár hasonló kérdés korábban, írtak tapasztalatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!