Megint kezdődik a H1N1 mizéria, kinek mi a véleménye? Oltattok vagy nem? Van aki megváltoztatta a korábbi véleményét és most már másképp áll hozzá? (oltottak és oltás ellenesek)
Én oltattam, mert napi szinten találkoztam h1n1-esekkel, akiknek 97%-a meg is halt nálunk. Ha megint sok beteg lesz, megint oltatok. Az összes orvos, akivel dolgozom oltatott és javasolta az oltást. Én az ő szavukra adok, mert jó szakemberek.
Semmi bajom nem lett tőle, mégcsak gyengének sem éreztem magam.
Akik azt írják, hogy az oltástól lettek betegek (vagy a szomszéd néni nagyijának a haverjának az unokatesójának a sógórnőjének a húgának a barátja is beteg volt tőle....stb tök mind1) azok nézzenek már utána az aktív védőoltás fogalmának és egyből érteni fogják, miért...
Még most is jókat szoktam mosolyogni a tömeghisztéria keltőkön, akik leírják, hogy ők bizony biztosan nem oltatnak, és még meg is indokolják úgy, hogy a többi ember számára hihető legyen.
Már belefáradtam az ellenkezőjéről való érvelésbe, úgyhogy nekem édes mind1, hogy ki oltat és ki nem és miért. Úgyis mindenki saját belátása szerint tesz.
Miért mik a tények? Meghalt, lebénult, beteg lett valaki az oltástól? Ezek a "szomszédom ismerősének a lánya beteg lett tőle" nem hiteles és a másik oldal sem mindig az!
Ezek csak találgatások amik mögött sokszor nincs semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!