Megint kezdődik a H1N1 mizéria, kinek mi a véleménye? Oltattok vagy nem? Van aki megváltoztatta a korábbi véleményét és most már másképp áll hozzá? (oltottak és oltás ellenesek)
De honnan veszitek, hogy nem azért nem lettetek betegek, mert beoltottátok magatokat?
Én is kaptam oltást (ingyen) és nem lettem beteg. Lehet, hogy amúgy sem lettem volna, lehet, hogy az oltás védett meg. De nekem ennyit megért. Nem lett az oltástól semmi bajom:)
Én oltásellenes vagyok, már leírtam párszor, miért. Kevés az infó, nem tudni, melyik a károsabb.
Félelemkeltés az egész, kíváncsi vagyok, hogy a média fel fogja-e fújni megint annyira, mint tavaly.
Ezenkívül annyi veszélyes betegség, vírus, baktérium, fertőzés van ezen a világon, amitől félni lehetne. És, ha csak egy részük ellen is adatunk be egycsomó oltást, szerintem nekünk annyi lenne.
"Nem lett az oltástól semmi bajom"
Még nem, de nem tudhatod, milyen mellékhatása lesz 10 év múlva.
A kérdés már csak az, hogy ha egy ennyire kísérleti gyógyszert képesek voltak piacra dobni, akkor vajon hány és hány ugyanilyen készítmény van még a világon, amiről azt sem tudjuk, hogy tesztelték -e rendesen?
Magyarország vezető gyógyszerfogyasztó nagyhatalom, itt az emberek zsákszámra szedik a gyógyszert akkor is, ha semmi bajuk. Könnyedén bepalizhattak jó pár embert a hini rémével.
Utolsó vagyok. Véletlen rányomtam a küldésre:)
Amúgy nekünk a molekuláris biológia professzorunk részletesen elmondta, hogyan készülnek ezek az oltások, és miért nem kell tesztelni sem. (Orvosi egyetem egyébként).
Emellett több tanárunk is mondta, hogy oltassuk be magunkat, mert nekünk legalább ingyen van, és a mi feladatunk a társadalom többi részét is "megvédeni".
Lehet könnyen manipulálható vagyok, de valahogy nekik jobban hiszek, mint itt mindenféle névtelenül írogató emberkének:)
Amúgy pl. fájdalomcsillapítókat biztos többször vesz be az ember, mint amilyen gyakran oltást kap. Nem félsz tőle, hogy 10 év múlva bajod lesz tőle?
Vagy esetleg a mai hiperszuper alacsony hormontartalmú fogamzásgátlóktól, amit naponta bevesz rengeteg nő?
Attól nem kell félni, de egyetlen egy oltástól igen?
Ne röhögtess már:)
Hát igen, ez is elgondolkodtató, hogy mennyire elutasítjuk és mennyi mindent magunkba engedünk ami tényleg méreg, a tudatlanság a félelem forrása, igazán nem is tudjuk mitől kell félni. Valaki farkast kiállt és mi-birkák- már futunk is!
A föld is lapos volt sokáig, az epilepszia meg nem is betegség volt, hanem démoni megszállás..
Én korábban sem oltattam be magam. Ellenben ismertem két srácot is, akik az oltás után lettek betegek. Sajnos manapság tényleg minden sz.rt megeszünk, de azért próbálok minél kevesebb gyógyszeren élni.
Nekem az sem tetszik ebben az egészben, hogy olyan nagyon próbáltak pánikot kelteni.
Most saját példát mondok, nekem volt egy osztály társam, aki már születése óta beteg volt, egyre épült le és a halálára bármikor számítani lehetett. Annyira gyenge volt már szegény, hogy egy sima megfázás ölte meg. Ez a falunkban volt, már pár éve a városi suliba járok, ott meg elterjedt az a hír, hogy a srácnak semmi baja nem volt, hanem a H1N1 ölte meg. Na szerintem ez rettentő gusztustalan dolog. És ugyan ez ment a TV-ben is. Ha egy kismama beteg lett, akkor a H1N1 támadta meg, aztán egy hónap múlva mikor már mindenki pánikban volt leközölték, hogy nem is azt kapta el.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!