2 hete estem át a barátnőmmel covid fertőzésen, szerencsére tünetmentesen párom pedig enyhe tünettel. Mikor nézessünk ellenanyagszintet vagy memóriasejteket?
Pedig a helyedben rendelném a koporsót gyerek!
Mutálódik ez mindenütt és mindenhol ott van!
Hidd már el jót akarok neked!
Egy menet még a kiscsajjal tök baresz. kötözd ki az ágyhoz és te meg vegyél fel rendőr jelmezt! Hidd el életetek legszebb napja lesz az utolsó!
Én azt kérdeztem érdemes-e már most ellenanyagot vagy memóriasejteket nézetni vagy még várjunk?
Csak tudni akarom mennyire lettem védett ha tüneteim nem voltak csak 2 pozitív teszt. Mert voltam már kegyetlenül beteg influenzában pár éve, 2 hétig benne voltam és lassan szűnt. Ezt nem értem, hogy akkor a covid, hogy lett tünetmentes?
#15: Miből gondolod, hogy nem voltál még tünetmentesen influenzás? :)
A szervezetünk rengeteg kórokozóval találkozik napi szinten, de nem leszünk mindig betegek. Az immunrendszerünk megvéd minket, ez a dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!