Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 2 hete estem át a barátnőmmel...

2 hete estem át a barátnőmmel covid fertőzésen, szerencsére tünetmentesen párom pedig enyhe tünettel. Mikor nézessünk ellenanyagszintet vagy memóriasejteket?

Figyelt kérdés
Nem vagyok beoltva, nem is tervezem, viszont érdekelne, hogy mennyire lettem védett a fertőzés által. Barátnőmtől kaptam el, egy helyen is dolgozunk, együtt kerültünk karanténba, ő taknyos volt és kicsit köhögött néhány napig, hőemelkedéssel. Nálam nem jelentkezett tünet de a gyors és a PCR teszt is pozitív volt.
2021. okt. 11. 00:45
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Bocsi, de te beteg vagy szerintem :) Nem erre irányult a kérdésem, hogy meghalok-e miatta, mert biztos nem emiatt fogok, jól vagyok köszönöm. Azért 24 évesen hadd ne a temetésemen gondolkodjak :)
2021. okt. 11. 13:40
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Pedig a helyedben rendelném a koporsót gyerek!

Mutálódik ez mindenütt és mindenhol ott van!

Hidd már el jót akarok neked!

Egy menet még a kiscsajjal tök baresz. kötözd ki az ágyhoz és te meg vegyél fel rendőr jelmezt! Hidd el életetek legszebb napja lesz az utolsó!

2021. okt. 11. 13:46
 13/20 A kérdező kommentje:
Nézz kevesebb tévét inkább, neked már agyadra ment a vírus :-)
2021. okt. 11. 19:41
 14/20 anonim ***** válasza:
Neked ment az agyadra a covid. Nem làtod be a kèrdèsedből? Kis betegem
2021. okt. 11. 20:22
 15/20 A kérdező kommentje:

Én azt kérdeztem érdemes-e már most ellenanyagot vagy memóriasejteket nézetni vagy még várjunk?

Csak tudni akarom mennyire lettem védett ha tüneteim nem voltak csak 2 pozitív teszt. Mert voltam már kegyetlenül beteg influenzában pár éve, 2 hétig benne voltam és lassan szűnt. Ezt nem értem, hogy akkor a covid, hogy lett tünetmentes?

2021. okt. 11. 20:38
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem igaz, hogy ennyire nem èrted meg. A covid lehet lassú de gyors lefojàsú is. Lassan az intenzìven lesztek pàr napot adok nektek aztàn a halottas hàz. De ha szerettek titeket akkor a temetèseteken sokan lesznek ès ez vìgasztaljon!
2021. okt. 11. 22:55
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönjük Emese :-) Akkor szeress és gyere el a temetésemre, másként életed végéig nem hagylak nyugton, megkereslek és rád szállok, mint légy a szarra :-)
2021. okt. 11. 23:26
 18/20 anonim ***** válasza:

#15: Miből gondolod, hogy nem voltál még tünetmentesen influenzás? :)

A szervezetünk rengeteg kórokozóval találkozik napi szinten, de nem leszünk mindig betegek. Az immunrendszerünk megvéd minket, ez a dolga.

2021. okt. 12. 10:03
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Jajaj az nem jó. Na közben dugjatok egy nagyot! Hidd el baràtilag mondom nincs sok időtök.
2021. okt. 12. 10:22
 20/20 anonim ***** válasza:
19-es, te valami aberrált kis szerencsétlen vagy, ugye?
2021. nov. 29. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!