Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha beteg lettem és megszűnt a...

Ha beteg lettem és megszűnt a szag és ízérzésem mit gondoljak?

Figyelt kérdés
Ha gyerekkorom óta mindig elmegy mikor megfázással, influenzával beteg leszek akkor is covidra utalhat?
2021. okt. 6. 16:32
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Nem feltétlenül Covid, nincs kizárva de nem is biztos.

Biztosra csak teszteléssel lehet kideríteni.

2021. okt. 6. 16:38
 2/5 Akitakarsz ***** válasza:
82%

A betegséggel általában megszűnik a szag és íz érzékelés. (Az íz érzékelés már csak a bedugult orr miatt is)

Te magad írtad hogy gyerekkorod óta így van, nem értem most miért izgulsz. Ettől nem lettünk okosabbak és nem is lehet mit mondani erre.

Csináltass tesztet ha nagyon izgat.

Ebből az egy tünetből nem lehet és nem is szabad következtetést levonni

2021. okt. 6. 16:41
 3/5 anonim ***** válasza:
36%

Covidra IS utalhat.

Ja várj, ezt visszavonom. Manapság csak Covid van, úgyhogy 106% az esélye annak, hogy nálad is Covid áll a háttérben 🙂🤬

2021. okt. 6. 16:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Már bocs, de ha ez gyerekkorod óta fennál, akkor most nem tudod eldönteni hogy ez csak a szokásos, vagy valami más?

Ezerszer voltál már "megfázással, influenzával beteg", csak tudod, hogy akkor milyen volt? Vagy hogy most más panaszod is van-e?

2021. okt. 6. 18:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért sima megfázással nem szokott fullra elmenni, azt csak úgy mondja az ember, de azért még úgyis fel szokta ismerni, ha pl a palacsintába lekvár helyett túrót tesznek. Covidos elvesztéssel viszont konkrétan mindennek egyforma (semmilyen) íz van.
2021. okt. 6. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!