Beteg voltam, nem tudom hogy covid volt-e (beoltott vagyok). Mi lesz ha beadatom a 3. oltást?
Nincs most pénzem, 11-én kapok fizetést, nullán vagyok. Kaja van a hütöben 1 hétre de amúgy semmi. Max várok addig, de nagyon mondják hogy nagy a baj, félek hogy elfogy a 3. Vakcina addigra, ki tudja vagy nem lesz idöpont. A teszt is 1 hét mire megjön az eredménye.
Tüneteim: hasmenéssel és szemfájdalommal, furcsa látással indult (mintha szemüvegre lenne szükségem, ez elmúlt), majd durva vizes orrfolyás jött. Aztán köhögés, kevés tüsszögés, durva fejfájás. A hasmenés, szemfájdalom elmúlt mostanra, de fejfájás még van és orrdugulás. Ízeket érzek!
Kizárt, hogy úgy elfogyjon a vakcina, hogy mire lesz 11 ezer forintod, ne legyen. Van az országban több millió vakcina. Csak a kínait ne fogadd el. A teszteredmény a megfelelő magánlaborban nem egy hét, hanem egy nap.
Ez a betegség simán lehet covid, és ha az, szükségtelen lenne ráoltani. A betegség által megtépázott immunrendszered most szerintem nem örülne az oltásnak, hagyni kell a szervezetedet regenerálódni. Az íz- és szagvesztés a delta variánsra nem jellemző.
Nagyon gyanús a szemfájdalom miatt.
Mi a férjemmel covidosak voltunk. Ugyan így indult. Szemfájdalom, láz, köhögés, hasmenés, bőrfájdalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!