Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kicsit lehet vicces a kérdés....

Kicsit lehet vicces a kérdés. De az tényleg lehetséges, hogy a nővérem mióta volt covidos fingszagot és szarszagot érez sokszor? Mint a záptojás sokszor megcsapja.

Figyelt kérdés

Voltunk covidosok, az egész család, apámmal kezdődött és végül áthajtott mindenkin. Én nem voltam beteg, de olyan levert lettem és kicsit féltem, hogy mi lesz ha elkapom, így mikor megtudtam az idegesség kijött rajtam. A többiek eléggé taknyosak voltak és köhögtek is többé-kevésbé, ám mindenki jobban lett, nem volt olyan vészes. Végül semmi sem lett nálam sem, 4-5 nap után meg is nyugodtam, addig kicsit féltem. Viszont a nővérem 19 éves, neki a szaglása ment el, ráadásul azóta büdöset érez gyakran, fing és szarszagot leginkább ha mélyet szippant a levegőbe. Pedig nincs se fing se szarszag :D Csak úgy érzi mert senki más nem érzi amit ő. Elmúlik ez neki?

16/L

2021. okt. 5. 20:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#10 az jó ☺️ én kifejezetten hiszek a konteókban ☺️
2021. nov. 3. 15:36
 12/13 anonim ***** válasza:
50%
Amik ma már nem szimpla összeesküvés elméletek hanem tények csak a média hallgat ezekről és ránk erőlteti az oltást sajna 😑
2021. nov. 3. 15:51
 13/13 A kérdező kommentje:
Erőltetik sajnos, de apu megmondta, nem megy be dolgozni ha tovább erőltetik nála, szóval őt kirúgni sem kell, előbb jön el, minthogy beoltsák. Nem kérünk ebből a löttyökből, én így is félek az ilyen dolgoktól, nem még, hogy belém döfjék és ott legyen valami bajom vagy utána később. Szeretnék később babát, nem szeretném ha nem lehetne gyerekem vagy beteg gyerekem születne. Én gondolok a jövőre, mellesleg rájöttem, hogy ez a vírus nem veszélyes mindenkire, úgyhogy én megbarátkoztam vele, nem lett semmi bajom, az oltást viszont nem szeretném megkísérelni ennyi idősen, de a családban mindenki ellene van, még a nővérem is, aki még mindig küzd ezzel a szaglási hallucinációkkal, de már nem foglalkozik vele annyit, próbálja túltenni magát, hátja majd később elmúlik.
2021. nov. 3. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!