Záptojás szagú, sárga széklet milyen betegségre utalhat?
Nem szeretnélek megijeszteni, de...
Nekem volt sárgaságom... Ilyen hasmenésem volt heteken keresztül....
Önmagad megnyugtatására azonnal menj orvoshoz, mert ha az van neked is, a családodnak védőoltásra, neked pedig sűrgősen infúziós kezelésre van szükséged.
Első vagyok. Kettesnek: A sárgaság a Hepatitis A, B vagy C vírusának fertőzése is lehet, a májat támadja meg, az általad felsorolt tüneteket (is) okozza és igencsak fertőző.
Nekem akkoriban az egész családomat, az összes osztálytársamat és azon felül mindenkit, akivel 6 héten belül találkoztam, beoltottak.
Szerencsére én csak az A változatot kaptam el, fél év alatt felgyógyultam, bár funkcionális problémák visszamaradtak a májamban.
A kérdező remélem, hogy minél előbb orvoshoz megy, mert ha ez a diagnózisa, akkor a betegség már kifejlődött és kezelés nélkül veszélyes is lehet.
Őszintén remélem, hogy valami más, egyszerűbb gondja van. De biztosat csak orvos mondhat.
2 # Ítélkezel valakiről, aki segíteni akar a tények ismerete nélkül...
Ritka sötét és rosszindulatú alak vagy 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!