Vajon ki fog derülni a teljes igazság a covidról?
Figyelt kérdés
Én szerintem a klímaváltozás miatt van az egész, így próbálják az emberiséget féken tartani hogy ne mászkáljanak autókkal annyit, a kijárási korlátozás is ezt igazolja, a másik meg hogy túl sok az ember a földön és ezzel a laborból kotyvasztott vírussal próbálnák ezt is szabályozni, későn kapcsoltak a föld egyre nagyobb bajban, vagyis az emberek mi lesz ennek így a vége?2021. okt. 4. 09:15
11/21 anonim válasza:
Szerintem meg a SARS-1 miatt lett globális felmelegedés és azóta világ szinten nőtt a populáció, ezt az igazolja, hogy előtte kisebb volt a globális hőmérséklet.
Érted ugye kérdező, hogy mi a gond?
12/21 anonim válasza:
A nepessegcsokkentes egy kiforgatott dolog, az mar megvolt.
Kevesebb betegseg, kevesebb gyerekszules fejlodo orszagokban, mert 2 is megeli 20 evet, nem szerencsevel 16bol 2
13/21 A kérdező kommentje:
A sok gyerekszülés is a nyomort mutatja itthon, csak a pénz mitt szülnek szinte felnevelni már nem tudják...
2021. okt. 4. 10:12
14/21 anonim válasza:
Itthon meg mindegy,milyen nyomoronc lesz valaki lelkileg, agyilag a csaladjaban, csak legyen ember...ez politika, de ott egyeni szint, ösztönök
15/21 A kérdező kommentje:
Tényleg szánalmasak ezek a covidos embik, miért ne. vagytok hajlandóak elfogadnj a TÉNYEKET? az oké hogy kicsi az agy kapacitásotok, de hogy ez se jut el a kupolába az már elég gáz...
2021. okt. 4. 13:53
16/21 A kérdező kommentje:
Nagyon betegnek kell lenni ahhoz hogy ne tudjátok felfogni mire megy ki a covid hiszti...
2021. okt. 4. 13:54
17/21 Senior Séf válasza:
Nem fog kiderülni. Ha forrósodik a helyzet, titkosítanak mindent, mint a spanyolnátha idején, vagy a sertésinfluenza botránynál.
18/21 anonim válasza:
Ki fog derülni, de nagy eséllyel nem a mi életünkben. De szerintem, semmi köze a klímaváltozáshoz.
19/21 anonim válasza:
Ha a népesség csokkentese a cél, megmagyarazna valaki, hogy akkor miért "csak" pár millió ember halt meg 2 év alatt? Ennél sokkal többen halnak meg sima autobalesetben.
20/21 anonim válasza:
Nagyon betegnek kell lenni ahhoz, hogy ne fogjátok fel, mennyire paranoiasak vagytok. Pedig ez már remekül kezelhető betegség.
Ne foglalkozzatok egész nap ezzel, menjetek bulizni, szórakozni, van család...mar teljesen bele vagytok hulyulve a covidba. Erről szól az életetek. Egész nap a gyakorin meg a facebookon logtok és erről beszéltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!