Rusvai: egy angol kutatás szerint az ottani intenzíven kezelt covidos betegek 99 százaléka nem volt beoltva, ez igaz?
#20 vagyok.
Most láttam, más is megtalálta és olvas is, nemcsak szajkózza a baromságokat.
Hogyan lehet egy cikknek ez a végköveteztetése ha a kórházakban 90%-ban az oltottak vannak? Akkor a cikk végkövetkeztetése szerint azért jók és hatékonyak a vakcinák, mert kórházba lehet nagy valószínűséggel kerülni?
Persze nem tudom, lehet, hogy ott annyira jók a kórházi állapotok, annyira kényelmesek, dolgozni sem kell, kiszolgálják az embereket és lehet tényleg jobb mint "kint a szabad életben". :)
Azért itt rohadt sokan fel voltak mentve matekból.
A pdf 19.oldalán, kórházi esetek + elhunytak összesen a vizsgált időszakban(delta): 32834, ebből a duplán oltott legalább 14 napja csoportból 9694, többi oltottból: 5243, oltatlanból: 17561. Na most akkor ez a 17561 (pláne a 17561+5143) mióta csak 10%-a a 32834-nek, pubikáim ??
Ráadásul a duplán oltottak száma Angliában eleve darabra több, mint 2-szerese az oltatlanokénak, ha visszaosztunk, hogy ugyanakkora embertömegre vizsgáljuk, akkor az a 9694 oltott fertőzött már csak kb 3900, vagyis 4,5x nagyobb az esély oltatlanul a kórházba kerülni.
És akkor azt még nem is néztük, hogy az oltottak között jóval több az, aki eleve kockázati csoportba tartozik, ami szintén az ő számaik ellen dolgozik, ha egyforma egészségi állapotú emberekről beszélnénk, az a 3900 még kevesebb, talán fele (lenne).
Azért ennyit kamuzni... nem semmi.
Esetleg elolvastad az angol kormány erre vonatkozó statisztikai adatait is a korábbi hozzászólásokban?
Na jó, nekem ennyi már sok a fafejűségből... Bye'
27-es
Abból idéztem, apafej...
Te nem olvastad el, akkor tudnád, hogy a 2-esnek a belinkelt pdf-jéből származnak a számok a 19.oldalról , csak fújod a magadét, hogy minden kamu, ami nem titeket igazol.
#29: Olvasd el az összefogalalót. És a 19 oldal tetejét, akkor talán rájössz, hogy mit látsz. Az nem összes adat, nem is lehet. Szerinted összesen 2542 eset volt február elseje óta? :D
Na így készülnek a fals információk hiteles forrásra hivatkozva.
30-as
Milyen 2500, te igen okos? Ha nem tudsz angolul, vagy ha tudsz, de nem tudsz táblázatokat értelmezni, legalább ne égesd magad a nagy nyilvánosság elött!
Február 1 óta 593 ezer delta fertőzés volt, ott van felül, csak fel kéne tenned a szemüveged. A 2500 a halálesetek száma a poz. teszt után 28 napon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!