Április óta folyamatos izomrángásaim vannak!?
Értem! Mondjuk ez esetben azért még az is előfordulhat, hogy vannak olyanok a környezetedben (munkatársak, családtagok, vendégek stb.) akik kaptak védőoltást!
Valamiért a Te szervezeted sokkal érzékenyebb lehet ezekre a nanorészecskékre, mint mások!
Az orvosok, ha nem találják meg az okot a tüneteknek, akkor mindig pszichés okokra vezetik azt vissza. A nanotechnológia még nagyon új, amit már alkalmaznak a covid védőoltásokban, ezért az ezzel kapcsolatos dolgokat sem ismerik még.
Én a helyedben kipróbálnám pld. azokat a nem is gyógyszereket, hanem inkább táplálék kiegészítők melyeket a mellékletben is szerepelnek. Bajod nem lehet tőle, mert táplálékkiegészítők, vitaminok, (NAC, C vitami, D vitamin, Cink stb.)
Illetve egy van ami nem táplálék kiegészítő, hanem gyógyszer az ivermectin, de ez sem jelent kockázatot, mert már több mint 30 éve használják, különböző élősködők és a szervezetben lévő paraziták ellen.
Ez utóbbi, az ivermectin azért jutott eszembe külön kiemelni, mert írtad, hogy a bőröd alatt bizonytalan mozgásokat érzékelsz, "mintha mozogna valami"!
Én innen tudtam rendelni, kipróbáltam magamon, igaz covid tünetekre, de tökéletesen bevált és semmi mellékhatása sem volt!
"Elterjedtség
Egyre növekvő aggodalomra ad okot a grafén-oxid átvitele vagy a „lerakódás” olyan személytől, aki a COVID-19 számos injekciója közül egyet kapott, vektorok vagy nem vektorok által vakcinázatlan személynek.
Biológiai tény, hogy élőlények lévén lények vagyunk, amelyek megszüntetik, szétszórják a részecskéket. Még az élettelen tárgyak is eltávolítják a részecskéket. Az ember naponta fertőz. Minden nap elveszítjük a hajat, több száz millió bőrsejtet, vérsejtet, vizet, normál baktériumokat, vírusrészecskéket, vegyi anyagokat, például szén -dioxidot és ammóniát stb. Ez vonatkozik az idegen anyagokra is."
Hadd foglaljam össze 11-es javaslatát:
- rendelj Kínából! gyógyszert
- egy "beautifulsss Store" nevű szállítótól, aki 2021.09.28-án kezdte a működését az Aliexpressen
- amiről nem bizonyították, hogy hatékony egy olyan betegség ellen, aminek az aktív szakaszán amúgy is túl vagy
- orvosok által nem jóváhagyott adagolásban
- és vegyed be
Szedek b komplexet. Pár napja kezdtem el. Úgy éreztem segit. Bár ma szarabb volt. Az alsó részeimen éreztem, érzem többet most úgy, hogy egy nagyokat lüktet mintha belülről boxolnának egyet.
Nem tudomhogy a b komplex segitett e a napokban, (de ma akkor miért nemigen...) Vagy az, hogy menstruáltam ésakkor le szokott redukálódni, furcsa. Majd november 2 án megyek doktornőhöz. Az előző doktor annyit mondott hogy pihenjek többet. Pff....meghogy biztos poszt kovid szindróma mert miután elmúlt a betegség, ami nekem nem volt dúrva utána jött elő közvetlenül.
De nem hiszem hogy az lenne. Komonya Mr-re majd okt. 21én megyek.
Szerintem ez valamilyen post covid tünet, vannak kifejezetten post covid ambulanciák, lehet érdemes lenne elmenni.
A 11-es meg valami diliházba menjen el a nanorészecskéivel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!