Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Megbízhatónak tartod a PCR...

Megbízhatónak tartod a PCR tesztelést?

Figyelt kérdés

2021. okt. 1. 17:58
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
36%
Jah, hogy egyesek azt sem tudjam, hogy mire való, csak random tanulmányok ideollózásához értenek :D atya ég, de sötétek vagytok
2021. okt. 1. 20:52
 12/37 A kérdező kommentje:
Meglepődtem de azért jó látni, hogy mennyien észnél vannak, kutakodnak, sőt még tanulmányok szintjén is tájékozódnak. És mindezt annak ellenére, hogy mennyire erős a propaganda és mennyire igyekszik még a mainstream média is lejáratni és hülyének titulálni éppen a legtájékozottabb réteget.
2021. okt. 1. 21:01
 13/37 anonim ***** válasza:
22%
uramisten kerdező, ne égesd már magad a tudatlanságoddal
2021. okt. 1. 21:10
 14/37 anonim ***** válasza:
70%
Nem, mert egész más célra lett kifejlesztve.
2021. okt. 1. 21:16
 15/37 anonim ***** válasza:
83%
13-as Nyugodj meg.Te égeted magad de nagyon XD
2021. okt. 1. 21:26
 16/37 anonim ***** válasza:
33%
Inkább azok, akik azt sem tudják, hogy mire való a PCR, mire lehet használni és hogy működik, de xd stílusban kommentelnek, mintha szakértők lennének. Belinkelnek random cikkeket, amiket természetesen nem is értenek, ha igen, akkor tudnák, milyen vér ciki, hogy egyáltalán belinkelték. És az a legröhejesebb, hogy még mindig nem veszed észre, milyen ostoba vagy
2021. okt. 1. 21:29
 17/37 anonim ***** válasza:
20%
A mélybutaságban elő antivaxer kovidiótáknak hiába magyarázol bármit is... 😁
2021. okt. 1. 23:41
 18/37 anonim ***** válasza:
23%
Erősen ajánlom mindenkinek, AKI CSAK 2020.TAVASZÁN HALLOTTA ELŐSZÖR A PCR MOZAIKSZÓT, NE NYILVÁNÍTSON RÓLA SEMMILYEN VÉLEMÉNYT, mert akár hiszi, akár nem, FOGALMA SEM LEHET RÓLA, MIT BESZÉL! HONNAN IS LEHETNE?
2021. okt. 1. 23:56
 19/37 anonim ***** válasza:
9%

"Észnél vannak és kutakodnak"?

"Tanulmányok szintjén"?

"Legtájékozottabb réteg"?

???

Én NEM vagyok csillagász, de mostantól észnél levő, tájékozott rétegként kutakodni kezdek a csillagászati tanulmányok szintjén, és megcáfolom az ősrobbanást! Miért ne sikerülhetne, hiszen mindent IS tudok! Jobban IS, mint a csillagászok! Mert én veleszületetten értelmes vagyok! Őket meg úgyis a párhuzamos univerzumok pénzelik! Mert az a céljuk, hogy bekövetkezzen a NAGY RECCS, és aztán az ő univerzumuk expandálhasson! Juj, de tudományos vagyok!!! Megbízhatóbb, mint a PCR!

2021. okt. 2. 00:09
 20/37 anonim ***** válasza:
28%
Ez nem vélemény kérdése, hanem ténykérdés. Megbízható
2021. okt. 2. 00:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!