Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Melyik igaz inkább? Post-covid...

Melyik igaz inkább? Post-covid-os, vagy oltás mellékhatásos ismerősből van több? Mindkettőnél legalább 1 hónapnál tovább fennálló tünetekkel rendelkezők érdekelnek csak.

Figyelt kérdés
Súlyos alatt azt értem, hogy esetleg maradandó károsodást is szenvedett, ami az életminőségét jelentősen megváltoztatja.
2021. szept. 30. 09:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#10 Idősek voltak? Mennyivel az oltás után? Melyik oltás? Mi volt a tünet?
2021. okt. 1. 11:06
 12/16 anonim ***** válasza:
59%
#10 Te szerencsétlen, azt hiszed ezt a kamut bárki is megeszi? 😁😁😁
2021. okt. 1. 23:48
 13/16 anonim ***** válasza:
55%
Gondolom 10-es mindenkinek láttad a halotti zárójelentését, és nem csak szomszédoktól ismerősöktől hallottad😂😂🤡🤡
2021. okt. 2. 10:32
 14/16 anonim ***** válasza:
Olyan opció miért nincs hogy post covidosak vannak, de oltás mellékhatásosok nincsenek? Ahogy a nyolcas is mondta az oltási reakció nem egyenlő az oltási mellékhatással. Van egy rakat ismerősöm mindenféle oltással oltva de egyiknek sem volt pár napig tartó reakción kívül semmilyen mellékhatása. Ellenben nekem tavaly januártól kissé elcseszte a szaglásom korona ami később jobb lett de még most sem az igazi. Mindig is éreztem minden szagot csak az a baj néhány szagot teljesen másnak érzek mint korábban.
2021. okt. 3. 15:28
 15/16 A kérdező kommentje:

#14-es igen , írtam, hogy kissé el lett szúrva, de mivel bizonyos oltásoknál nagyon nagy valószínűséggel az oltás volt az ok (Astra), valamint post-covidos is biztos van, ezért úgy gondoltam, hogy mindkét eset volt.

Aki úgy gondolja, hogy egyik nem volt, az akkor jelölje azt, hogy a másik több, igazából a lényeg az, hogy mi a több.

2021. okt. 4. 08:48
 16/16 anonim ***** válasza:
77%
Hát, én most már rengeteg, de rengeteg oltottat ismerek. Idős, fiatal. Soha, senkinél nem hallottam semmi komoly problémáról. Senkinél.
2021. dec. 3. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!