Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 2 Sinoparhm után milyen 3....

2 Sinoparhm után milyen 3. oltást?

Figyelt kérdés

Háziorvosom elérhetetlen. Én a Pfizerre gondoltam, de hátha van itt, aki jobban ért hozzá :)

36/F

2021. szept. 29. 15:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

10

Légy szíves, tájékozódj angol nyelven is, külföldön tájékozottabbak az emberek.

Én meg krónikus orrmelléküreg-gyulladással, reflux-szal, magas koleszterinnel, kalciumanyagcsere-zavarral, fülzúgással hadd bízzak az engem eddig is életben tartó orvostudományban és hadd oltassam be magam.

2021. okt. 5. 21:35
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
11-es: sok sikert hozzá, fülzúgásom van 15 éve és orrpolipom is és epilepsziám. Hadd ne nyírjanak ki a vakcinával van elég bajom :D a víruson átestem, enyhe náthával, köhögéssel.
2021. okt. 5. 23:25
 13/18 anonim ***** válasza:
21%
Életben tartó orvostudomány? Hol?? Bazzeg a covidon minden van csak nem életben tartó tudomány! Ott dolgozott az anyám nővérként, 1 nővérre jutott 6 tüdőbeteg, akik eleve rákos, haldoklók voltak és akkor lásd el a 6 haldoklót akiket covidosnak mondanak. ÁTVERNEK! NÉPIRTÁS!
2021. okt. 5. 23:31
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

12

A fülzúgás autoimmun, az orrpolip krónikus gyulladás következménye. Ha szteroidot szedsz rá most is, attól lehet enyhe lefolyású a COVID tudtommal.

A helyedben mindenképp oltatnék.

Más.

Mi az orrpolip tünete nálad?

Nálam mióta eszemet tudom garatcsorgás van, kb 15 éve krákogok is (van is váladék), 5-10 éve néha rekedt is vagyok miatta, az orrlégzésem annyiban nem jó, hogy a nazális ciklust érzem, valamelyik orrlyukam szinte teljesen bedugul időszakosan.

Sós vizes készítmények ezeken segítenek, talán az eukaliptusz, a párásítás is meg ha visszafogom a krákogást és undorító vigyázz a nyelést. Ettől még termelődik váladék, de kevesebb.

Nálad mik a jelek?

2021. okt. 5. 23:33
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
14-es. Semmit sem szedek csak vitamonokat és az orrpolip egy 2006-os arcüreggyulladás miatt lett. A fülzúgásomnak semmi hátterét nem fedték fel. Az epilepszia meg gyerekkorom óta van, de nem nagyroham, csak enyhe. A covid sem okozott semmi változást ebben. Én biztos nem oltatok, nem okozott semmi komolyat a korona nálam. Nem is védekezek ellene, unokatesóm is most volt koronás nem régiben, voltam is nála előtte mielőtt kiderült, semmi bajom. Mi nem dőlünk be a politikának.
2021. okt. 5. 23:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Ja és nincs tünete az orrpolipomnak semmi. Csak ott van.
2021. okt. 5. 23:41
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Persze, nyugaton is a politikának dőlnek be.

A halott ismerőseim is a politikának dőltek be.

Nem is akarták kezelni az orrpolipot?

2021. okt. 5. 23:42
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom ők minden dőltek be, de nekem van ismeretségemben az oltás miatt tüdőembóliában meghalt ember. Köszönöm, nem kérek vérrögöket a testembe, ma már nem titkolják egyik ilyen halálesetet sem. Igenis okoz vérrögöket a vakcina és halnak is meg miatta emberek! Egy nátha miatt nem akarok meghalni vérrög okozta embóliákban! A halott ismerőseid mellett nem voltál ott, azt se tudod mit csinálhattak vele. Keresztapám orvos, ő sem oltatta be magát, gyilkos vakcinák ezek. Ő sokkal többet tud a dolgokról.

Nekem nem akarták kezelni az orrpolipot, illetve egyszer kaptam orrspray-t de nem kellett használni. Nem szedek semmiféle gyógyszert, az epilepsziát is vitaminokkal tartom kordában és normális egészséges életmóddal. Általában nincsenek rohamaim, csak nagyon erős provokáció tudja gerjeszteni, de az ilyeneket kerülöm. (villódzó fények stb.)

2021. okt. 5. 23:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!