Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehetek koronás? 2 oltás után...

Lehetek koronás? 2 oltás után vagyok 7 hónappal

Figyelt kérdés

Március elején kaptam 2. oltás Astrát. Az ellenanyag szintem augusztusban 500 volt. Vasárnap kezdett kaparni a torkom. Mára vizes orrfolyás, nagyon erös torokfájás, szem irritáció, hasi panaszok vannak enyhe höemelkedéssel és szédelgéssel. Covid tesztre nincs most pénzem, a háziorvos azt mondta telefonban, hogy maradjak otthon, szeparáljam el magam a családtagoktól, biztos ami biztos.

Lehet ez a korona? Vagy csak sima nátha? Most mentem volna csütörtökön a 3. oltásra. Ilyenkor mi lesz ha most nem derül ki és felveszem 2 hét múlva?

Bevallom, félek hogy kórházba jutok.

2021. szept. 28. 13:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Az oltás működik!

Magyarország működik!

2021. szept. 29. 15:17
 12/14 anonim ***** válasza:
71%
Nekem covid volt 1 hete, 3 napig voltam beteg, ebből 2 nap mocskosul köhögtem szárazon, a fél tüdőm kiköhögtem. Mint egy rossz influenza ugyan az volt. Semmi bajom már, oltatlan vagyok és az is maradok :) Így a legjobb.
2021. szept. 30. 17:59
 13/14 anonim ***** válasza:
60%
12-es,majd jön a posztkovid😂, meg majd az is jön, amit még nem találtak ki, de jön majd, csak még ki kell találni. Neked annyi😂 meg nekem is, mert én is oltatlan vagyok, meg az egész család, még csak náthásak se voltunk.
2021. szept. 30. 19:08
 14/14 anonim ***** válasza:
44%
13-as: hadd jöjjön, majd kirúgom páros lábbal :) de vettem a lapot, most az oltatlanokat ijesztgetik, hogy csak velük van tele a kórház és ők vannak gépeken stb... én megfogadtam ha elkapom és beteg leszek se megyek kórházba, ha muszáj itthon múlok ki, de nem fognak ott kinyírni, mert a kórházba manapság nem meggyógyulni mész!
2021. szept. 30. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!