Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehetek koronás? 2 oltás után...

Lehetek koronás? 2 oltás után vagyok 7 hónappal

Figyelt kérdés

Március elején kaptam 2. oltás Astrát. Az ellenanyag szintem augusztusban 500 volt. Vasárnap kezdett kaparni a torkom. Mára vizes orrfolyás, nagyon erös torokfájás, szem irritáció, hasi panaszok vannak enyhe höemelkedéssel és szédelgéssel. Covid tesztre nincs most pénzem, a háziorvos azt mondta telefonban, hogy maradjak otthon, szeparáljam el magam a családtagoktól, biztos ami biztos.

Lehet ez a korona? Vagy csak sima nátha? Most mentem volna csütörtökön a 3. oltásra. Ilyenkor mi lesz ha most nem derül ki és felveszem 2 hét múlva?

Bevallom, félek hogy kórházba jutok.

2021. szept. 28. 13:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%
Túl vagy két oltáson, volt is ellenanyagod. Ettől függetlenül elkaphatod, lehet el is kaptad, de a szervezetednek van mihez nyúlnia. Nem valószínű, hogy olyan lefolyása lenne, ami kórházba juttatna.
2021. szept. 28. 14:00
 2/14 anonim ***** válasza:
68%
Ugyanígy vagyok én is most. Igen sanszos, hogy korona.
2021. szept. 28. 14:05
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem pánikkeltésnek, de már most is vannak nálunk a kórházban kétszer oltott covidos betegek. (nővér)
2021. szept. 28. 14:20
 4/14 anonim ***** válasza:
51%

Még mindig itt tartunk?Mindig ezzel elfoglalva még mindig?Ez most komoly?

B+ no comment

Hagyd a gyászba ezt az egészet

2021. szept. 28. 14:31
 5/14 anonim ***** válasza:
82%
Nekem van több ismerősöm is, akik nem koronavírus miatt betegedtek meg. Sima influenza is lehet.
2021. szept. 28. 15:47
 6/14 HakapiszikMatyi ***** válasza:
82%
Mindenki szidta a kötelező maszk viselést. (Félreértés ne essék: Nekem sem hiányzik!) Szinte minden légúti fertőzést meggátolt viszont. Most "szabad a pálya" ezeknek is, így terjednek rendesen. Pár napig érdemes volna otthon maradnod, és kezeld úgy, mint egy infuenzát. Kórházba valószínűleg nem kerülsz.
2021. szept. 28. 17:16
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Volt rajtam maszk az a vicces, de tudom is hol betegedtem meg. A boltban egy idióta a sorban a nyakamba tolakodott és jól tarkón tüsszentett. Be is olvastam neki. Ha máson nincs maszk, hiába az egész. Nem értem miért engedik szabadjára az embereket, ennél a birka népnél a parancs és büntetés müködik csak.
2021. szept. 28. 17:39
 8/14 HakapiszikMatyi ***** válasza:
82%

"ennél a birka népnél "

Jó meglátás, de a "parancs" sem működik. Az üzletekben leragasztottak egy csíkot a kasszák elé, hová álljon a következő, de akkor is a "nyakadba lihegett", mert azt hitte 1 másodperccel előbb ér a kasszához. Ez Covid nélkül is bunkóság szerintem.

2021. szept. 28. 17:49
 9/14 krwkco ***** válasza:

"Nem pánikkeltésnek, de már most is vannak nálunk a kórházban kétszer oltott covidos betegek. (nővér)"

Köszi, hogy megírtad. Milyen arányban az oltatlanokhoz képest?

Esetleg ha szétbontod őket idősekre, akik amúgy is gyakran kerülnek kórházba és középkorúakra, akkor a csoportokon belül kb. milyen az arány?

Vagy ha nem kérdezheted a betegeket végig és csak azokról tudsz, akik maguktól elmondták, hogy oltottak, akkor hányból hány beteg beszélt erről?

2021. szept. 29. 07:22
 10/14 anonim ***** válasza:
Lehetsz, keresztanyum 2 oltás után kórházba került, tőlem kapta el májusban. Nekem náthaként jött elő, nála láz, köhögés, torokfájás, arcüreggyulladás. Mivel szívbeteg, így kórházba került a láz miatt. Szerencsére 2 hét után épségben haza került. 3. oltást nem vette fel, első kettő után is eléggé beteg volt, főleg a 2. oltás után 60 felett újra menstruálni kezdett, és 3 hétig dőlt belőle a vér. Azóta megfogadta, hogy no vakcina. Én sem vagyok oltva és nem is leszek.
2021. szept. 29. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!