3. Covid elleni oltás felvételének mi a menete? (Oltás típus választás/nem választás hogy történik?)
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy eeszt-n lehet jelentkezni. De az oltás típusát nem tüntetik fel. A helyszínen fog kiderülni, hogy mit kapok?
Mik a tapasztalatok?
2021. szept. 24. 17:49
1/7 anonim válasza:
Kérdező, mikor bemész oltásra, ott választhatod mivel szeretnéd hogy oltsanak. A doki tehet javaslatot, de te döntesz. Nálunk legalábbis.
2/7 anonim válasza:
Központi regisztràciós rendszer. Lesz oltóanyag.
3/7 anonim válasza:
Mi alantas emberek vagyunk. A 74 éves anyukâmmal túléltük. Itthon. Semmi gyógyszer, semmi. Hideg vizes kàdfürdő. Megvagyunk.
Mit tudsz te az oltàs róla, azon kívül, hogy csodás?
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, ez érdekelt, hogy figyelembe veszik-e, ha van preferált oltás.
Köszönöm!
2021. szept. 24. 19:49
5/7 anonim válasza:
A helyszínen fog kiderülni. Ahol van az összes oltóanyag, ott választhatsz, hacsak nincs egyértelmű kizáró indok, pl.ha eddig két astrát kaptál, nem kaphatsz 3.nak is astrát, de pl. Pfizerből kaphatsz 3.nak is Pfizert, ha kéred, én is azt kaptam.
6/7 anonim válasza:
Most foglaltam időpontot, ki tudtam választani, melyiket kérem. 😊
7/7 A kérdező kommentje:
Tényleg? Én kicsit korábban foglaltam és akkor még nem volt opció
2021. szept. 30. 14:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!