Van okom félni az oltástól?
Családi köröm eléggé oltásellenes és elültették a fülemben a bogarat. "Mivan ha van valami eltitkolt betegséged és az oltás előhozza?" "Sokan belehaltak már.", stb. tudjátok a többit.
Kevéske megnyugtatást szeretnék kérni, valami tudományos shit is jól jönne hogy aki belehalt az miért is halhatott bele?
Másik kérdésem pedig az, hogy aktív covidosként (tehát ha az ember 2-5 nappal az oltás előtt kapja el a vírust) lehet valami baj ha ráadatja az oltást?
Egyébként sinpoharmot kérnék (nekem az tetszik, de erről nem nyitok vitát)
1. Lehet, hogy túléli 60 alatt, de ezt nem lehet kijelenteni, ki, hogy reagál a fertőzésre. Több családtagom bőven 60 alatt igen rosszul viselte amikor elkapta. Én enyhe tünetes voltam, igen, nem haltam bele, cserébe azóta nem tudok aludni, csak 3-4 órákat, a vércukor szintem megnőtt, 2-3 óránként vizelnem kell, es kifulladok mire felérek a negyedikre. Egészséges vagyok, es 35 éves, tehát nem, a covid előtt ezen problémák nem alltam fent..véleményem szerint nem olyan jó buli ez a betegség, akkor sem, ha túléled. Nem mellesleg, akitől én elkaptam (munkatárs) -a legnagyobb oltásellenes és vírustagadó volt, akit eddig láttam- amíg rajtam kívül megfertőzte vele az édesapját és az apósát, majd 3 héten belül sajnos mindkettőt eltemette…na azóta már nem oltásellenes…
2. Az oltásnak nem mellékhatása van, hanem oltási reakciót okoz. Ami azt jelzi, hogy működik. 1-2 napig fáj a karod, esetleg az izületeid. A Covid-tól nem 1-2 napig fog fájni, és nem annyira, hanem ezerszer annyira..
Tipikus. Nem választ kapok a kérdésre ami racionálisan megmagyarázz egy álláspontot, hanem csak lepontozást. Ez jellemző, hogy egy kérdést pontoznak le ahelyett hogy választ adnának.
Gondolom mert racionális válasz nincs a kérdésre. Azt meg ciki leírni, hogy semmilyen végzettsége/tudása vagy információja nincs valakinek, amivel alátudná támasztani, a hatalmas magabiztossággal leírt baromságot.
9-es voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!