Beoltatod 5-11 év közötti gyermekedet Pfizerrel?
Én is Pfizer-t (2) kaptam és semmi bajom.
25/f
11.
Attól, hogy fel sem merült a menzesz probléma, attól még ott is előfordulhatott, csak senki sem jön szívesen elő ezzel. Talán nem is hozták összefüggésbe sokan, mivel volt akinek csak 2 hét elteltével jöttek elő. Voltak szennyezett oltás szállítmányok is, de ide állítólag nem jött. Alább megtalálod a linkeket. A nőgyógyász mondta a nővéremnek, hogy rengetegen keresték fel emiatt, sőt voltak olyan nők is, akiknek ismét megjött, pedig már menopauzájuk volt.
Ezzel kivételesen teli van a magyar internet, anno az RTL-klub is beszámolt róla, szóval nem 1-2 nőt érint az biztos. Van Pfizer mellékhatások facebook csoport is, összesen 94 076 tagja van jelenleg, ami elég jelentős.
A gyerekek pedig még fejlődésben vannak, szóval nem árt alaposan megfontolni, mérlegelni az esetleges előnyöket és kockázatokat! A menstruációs zavarokból kiindulva,- Vajon befolyásolja-e majd a nemi érésüket? Lehetnek a jövőben még nagy buktatók ezen a téren is, nem véletlenül kötött a Pfizer ilyen szerződést a felelősségvállalást illetően.
“Kié a felelősség, ha bajt okoz egy koronavírus-oltás?”
“The UK's vaccine advisory body has refused to give the green light to vaccinating healthy children aged 12-15 years on health grounds alone.”
Szennyezett szállítmányok:
Magyarországon azt mondják, hogy minden oltás tökéletesen működik, míg egyes országokban felfüggesztik...
“Szlovénia úgy döntött, hogy ideiglenesen felfüggeszti a Johnson & Johnson leányvállalata, a Janssen koronavírus elleni egyadagos oltóanyagának alkalmazását”
“Szlovéniában harmincéves korig csak Pfizer/BioNTech vakcinával oltanak”
Moderna:
Hát ennyit erről.
" mindenki 25-60 közötti. Tehát 3 munkahelynyi ember."
Ja csak ők pont nem gyerekek. A szívizomgyulladás éppen a fiatalabb korosztálynál jelentkezik nagyobb arányban. Az Usában elég rossz statisztika jött ki rá, nem erre számítottak.
Én is Pfizert kaptam egyébként, nagyobb mellékhatást nem tapasztaltam, de tudok olyanról, akinek szívizomgyulladása lett tőle. (Többekről tudok, akiknek megkavarta a ciklusát, de ez annyira nem súlyos, mivel egy idő után visszaállt) A gyerekemnek nem adatnám be.
A menstruációs ciklust megzavarhatja egy betegség, stresszes időszak, táplálkozás megváltozása, és még ezeregy dolog. Ezek általában időleges változások, és teljesen normális dolog. Nem tudom, miért meglepő, hogy egy oltás esetleg(!) időlegesen(!) befolyásolja a ciklust?
Megkérdezném, hogy melyik zavar jobban:
- ha a vírussal való fertőződés zavarja meg a ciklust, vagy
- ha az oltás?
Ugyanez vonatkozik a szívizom-gyulladásra. Önmagában a covid vírussal való fertőződés közvetlen oka ritka esetben, fiataloknál a pár hétig fennálló szívizom-gyulladás.
Ide is vonatkozik az előbbi két kérdés...
A kérdésre válaszolva: 3* Pfizer oltás, és nem kevés elő-, és utótanulmány , és tapasztalat után Pfizerrel minden gond nélkül beoltanám a gyerekeimet.
Egyelőre az ennek a korosztálynak szóló dózis, és eljárásrend van engedélyezés alatt. Izraelben, és az USÁ-ban már a Ph.II. tesztek rendben lezajlottak. Az első tömeges oltás 11 hónappal ezelőtt kezdődtek, és mivel minden oltás HELYI reakciót generál, ezért egyszerűen nem létezik "hosszú távú mellékhatás". Egyetlen létező oltással kapcsolatban sem. Helyi reakció, az oltóanyag a beadás helyéről nem vándorol sehová, hanem ott helyben fejti ki a hatását, és ezután lebomlik. A reakció által generált fehérjék, ellenanyagok fognak megjelenni a szervezetben, de ezek ugyanazok, mintha megfertőződés útján immunizálódna a szervezet, innentől semmi különbség nincs. Nem ennek van hosszútávú hatása, hanem a covid fertőzés és az ellenanyag termelés megkezdődése közötti időszakban történő rombolásnak, amit a vírus a szervezetben csinál. Az hosszútávú, sok esetben végleges. Az ellenanyagnak nincs mellékhatása... Ennél egyszerűbben nem lehet leírni...
#19 "Remélem aki beadatja a gyerekének és bármi baja lesz az el is fogja neki mondani, hogy fiam/lányom én tettelek tönkre mert kísérleti patkánynak adtalak oda! A gyerekeitek helyett szemen köpnélek titeket legyen bármi bajom, mert az ilyen gané az nem szülő hanem egy fogyatékos!"
Én úgy gondolom, hogy egy vadonatúj, feltételezhetően laborvírussal való megfertőzés sokkal nagyobb ganéjság, mint egy olyan oltás használata, ami bizonyítottan hatékony a vírus ellen, és sok millió oltás után is elmondható, hogy a 6hónaposnál idősebb gyerek számára sem jelent veszélyt.
A vírus ellenben igen. a Heim Pálban igencsak sok, amúgy egészséges kisgyerek feküdt hetekig covid miatt. Esetenként lélegeztető gépen.
Másfél év, és sok millió oltási tapasztalat már nagyon messze van a "kísérlet" szótól. 8 hónapja kezdték el Izraelben tesztelni a Pfizert 6 hónaposnál idősebb gyerekek esetében, önkéntes alapon. Ritkán hasmenést tapasztaltak, egyéb mellékhatást nem. Ezzel összehasonlítva a fertőzés klinikai adatait, roppant ostoba volt a megjegyzésed.
Remélem, a gyerekeidnek legalább a kötelező oltásokat beadatod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!