Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Beoltatod 5-11 év közötti...

Beoltatod 5-11 év közötti gyermekedet Pfizerrel?

Figyelt kérdés
Mai hír, hogy a Pfizer tesztjei alapján javasolja és beadja engedélyeztetésre ennek a korosztalynak.

2021. szept. 20. 15:55
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Még nem tudom
56 szavazat
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
23%
Akkor ha a hír megmonya, meg itt is páran, akkor nyomjad befele a gyirikbe.
2021. szept. 20. 16:01
 2/47 A kérdező kommentje:
Nekem van véleményem. Csak kíváncsi vagyok. :)
2021. szept. 20. 16:02
 3/47 anonim ***** válasza:
38%
Ja, hogy "felmérés" valamilyen céllal. Értem.
2021. szept. 20. 16:05
 4/47 A kérdező kommentje:
Persze, index cikkhez gyűjtök adatot....
2021. szept. 20. 16:11
 5/47 anonim ***** válasza:
37%
És ugyan mi a francnak?
2021. okt. 15. 13:33
 6/47 gyik123 ***** válasza:
50%

Aki kísérleti/vészhelyzeti vakcinával oltatja be a gyerekét az szerintem buta!

Nem véletlenül nem kapott Nobel-díjat Karikó Katalin. Ugyanis még a hosszabbtávú mellékhatásai nincsenek tisztázva. Rövidtávon pedig már ismerjük, hogy több fiatal fiúnál is előfordult szívizomgyulladás, sőt halál is.

Idézem Göran Hanssont a svéd akadémia főtitkárának szavait “……… De időre van még szükségünk.”

[link]

2021. okt. 15. 20:04
 7/47 A kérdező kommentje:

1)

Már nem veszhelyzeti

2)

Hányan kaptak friss kutatásért Nobel díjat?

3)

Hany betegség tűnt el a föld színéről csak mert friss oltással kezdték a gyerekeket oltani?

2021. okt. 15. 22:48
 8/47 gyik123 ***** válasza:
60%

[link]

És a menstruációs problémákat még nem is említettem. Egy fejlődő szervezetben óriási károkat tehet.

2021. okt. 16. 00:18
 9/47 A kérdező kommentje:

[link]

Milyen menstruációs problémát említesz?

2021. okt. 16. 00:30
 10/47 gyik123 ***** válasza:
57%

Meglepett, hogy nem hallottál a menstruációs problémákról. Nővérem és több ismerősöm is beszámolt róla, de tele van vele az internet. Apám és egy kollégám pedig lábfájásról is panaszkodik mióta megkapták. Erről is vannak hírek. Anyámnak meg jelenleg csomókban hullik a haja, szintén Pfizert kapott és szintén vannak ilyen irányú hírek.

[link]

[link]

[link]

Hosszabbtávon akkor sincs tesztelve, és ez csak 16 felett érvényes!

Egyébként sok-sok haláleset írható a Pfizer számlájára, sőt az effektív hatásfoka mindössze 39% a Delta ellen.

[link]

A halálesetekről is bőven akad hír:

[link]

[link]

Felháborító, hogy még a gyerekeket is tönkre akarják tenni! Nem is csodálom, hogy megrongálták Kariko festményét, sok-sok ember szenved a mellékhatásától, de persze a kormánymédia titkolja.

2021. okt. 16. 09:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!