Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Elvégeztem egy otthoni HIV...

Elvégeztem egy otthoni HIV tesztet, ami negatív lett. Ha kevesebb vért adtam bele, akkor lehetséges, hogy nem jól mutatta ki az eredményt?

Figyelt kérdés
2021. szept. 17. 11:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha gyakran vagy náthás, az nem gyenge immunrendszer tünete.

Gyenge immunrendszer tünete, ha gyakran kell antibiotikum és egy kúra nem elég, hanem akár infúzió kell, ha nehezen észrevehető húgyúti, nemi, mindenféle fertózésed van.

[link]

2021. szept. 17. 13:01
 12/15 A kérdező kommentje:
Ilyenek nincsenek! Gyakran vagyok náthás ennyi, meg sérülékeny vagyok, ha lehirzsolom a kezem, kell 1 hét is, hogy begyogyulojon
2021. szept. 17. 13:03
 13/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk hiztam 7 kilot
2021. szept. 17. 13:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem két hét is kell horzsolás gyógyulásához. Bár akinek egy héten belül begyógyul, azt irigylem.

Gyakori nátha lehet fül-orr-gégészeti okból, reflux miatt kilehet a nyálkahártyád, egyéb okból sérült lehet a nyálkahártyád.

Menj fül-orr-gégészetre első körben.

Lehet nem jól kikezelt bakteriális fertőzés. Okozhatja mandula is, ha még megvannak a manduláid.

Én amúgy pont azért nem hiszek az "immunerősítésben", mert olvastam/látom, hogy a gyenge immunrendszernek nem a gyakori nátha a tünete. Ez nem így működik.

2021. szept. 17. 13:11
 15/15 A kérdező kommentje:
+ nyirokcsomó megnagyobbodás
2021. szept. 17. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!