Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Pfizer után nátha. Véletlen?

Pfizer után nátha. Véletlen?

Figyelt kérdés
Tegnap kaptam meg az első dózist, reggelre tüsszögés, orrdugulás, orrfolyás. Testhőm 36.9. Volt valakinek ilyen reakciója? Vagy csak egybeesés?
2021. szept. 16. 19:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
Túl sok ilyen egybeesés van ha csak egybeesés. A tavasszal mikor a nagy számú oltások mentek tele volt a kórház ilyen "egybeesésekkel". Azt mondták azért mert éppen fertőzött volt és ráoltottak. Ha nagyobb baj lett belőle akkor azt, hát már későn kapta az oltást. Mindenki gondoljon amit akar, rábízom.
2021. szept. 16. 19:56
 2/11 anonim ***** válasza:
76%

Hát most nem csak a korona pörög hanem a rhino meg parainfluenza vírusok is, mindenkitől azt hallom, hogy beteg, náthás, fáj a torka. És nem is oltottak mostanában, hanem csak tavasszal.

De mindenki azt gondol bele, amit akar.

2021. szept. 16. 20:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Sok az allergizáló pollen a levegőben. Én már 3 Pfizert kaptam, se tüsszögés, se orrfolyás.
2021. szept. 16. 20:20
 4/11 anonim ***** válasza:
tetanusra is ráoltanak
2021. szept. 16. 21:27
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Vagy romlott volt a vakcina, vagy valami aktív maradéklemez kitermelésre rámozdult az oltás egy előző fertőzés hagyatékaként, akár gyerekkorból.
2021. szept. 17. 00:13
 6/11 krwkco ***** válasza:
57%

A hőemelkedés lehet az oltástól. A tüsszögés, orrdugulás, orrfolyás nem alakulhat ki egy izomba adott mRNS-től. Az az ottani sejtekbe jut be és csak az antitestek jelennek meg a vérkeringésben.

Ahogy mondani szokták: megfáztál. Vagy allergia.

Ez ugyan statisztikailag nem jelent semmit, de: Én nyáron kaptam a két Pfizert. Hőemelkedésem volt, orrfolyásom nem. Most viszont sűrűn törlöm az orrom.

2021. szept. 17. 07:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

37,5-től van hőemelkedés és 38-tól láz bár valamelyik orvos csak 38,5-től veszi annak. A 36,9 az semmi.

Megjött a szokásos őszi vírus ne aggódj.

2021. szept. 17. 09:37
 8/11 anonim ***** válasza:
75%

36,9 mégcsak nem is hőenelkedés, napszaktól és egyéntől is függ a hő.

Nátha meg nem egy különös dolog ebben az időszakban, amire még egy kis allergia is rásegíthet. Illetve elvonhatja a védekezés teljesítményét a náthavírustól a tüskefehérjék elpusztítása.

2021. szept. 17. 11:51
 9/11 anonim ***** válasza:
14%
Nem véletlen. Nekem is csak az oltott ismerőseim betegek, az oltatlanok meg nem.
2021. szept. 17. 13:12
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze persze
2021. szept. 17. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!