Igaz lenne? Elbizonytalanodtam.
Figyelt kérdés
Nemrég kaptam meg a pfizert és (diák vagyok) azt mondogassák az osztálytársaim hogy ők így vakcina nélkül védettebbek. Ez csak szerintem b@romság?2021. szept. 8. 19:27
2/9 anonim válasza:
Baromság. Csak az osztály társaid idióták. Mondjuk arra nincs gyógyszer sajnos.
3/9 anonim válasza:
Hülyeség ellen nincs védettség.
4/9 A kérdező kommentje:
19:43 no comment...
2021. szept. 8. 19:52
5/9 anonim válasza:
Viszont a nyelvtan könyvet jó lett volna forgatnod a digitális oktatás(=semmittevés) alatt.
6/9 krwkco válasza:
Ha valaki már átesett a COVID-on az lehet védettebb, mint egy első oltás utáni másik ember. De ha még nem volt beteg, akkor nem.
A delta variáns esetében, azonos számú emberből kb. fele annyi oltott kapja el a kimutatható fertőzést, mint ahány oltatlan. Súlyosan betegek pedig sokszor kevesebben lesznek az oltottak között. Ezt mutatják a nagyszámú emberen végzett vizsgálatok.
7/9 anonim válasza:
Teljesen félre vagy vezetve a hivatalos propaganda által, mert a körházba kerülteknek több mint 60% mindkétszer be volt oltva!
8/9 krwkco válasza:
Egy cikk, ami így kezdődik, hogy "Hivatalos orvosi tanulmány és nem “konteó”". Mint amikor odajönnek az utcán az emberhez, hogy "higgye el, nem akarom becsapni". :-) :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!