Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha az influenzát kiirtotta a...

Ha az influenzát kiirtotta a covid akkor én most kizárásos alapon covidos vagyok?

Figyelt kérdés
Kutya beteg vagyok, azt mondanám influenza mint máskor. De belegondoltam, hogy ha az adatok szerint az influenza eltűnt már tavaly is mindenhol a világon az országok statisztikájából is, akkor bakker én most csak covidos lehetek, nem?
2021. szept. 15. 18:09
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Nem tűnt el. Csak mindenre ráfogják, hogy covid.

Olyat is hallottam már, hogy valakinek fájt a foga, és arra is azt mondták, hogy a covid miatt.

Ha valakinek a hasa fáj, hasmenése van, feje fáj, az is covid.

Sőt, ha valakinek eltörik valami, az is ez miatt van 😀

2021. szept. 15. 18:17
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Rosszul tudod, nem befolyásolják egymást. (Mindkettő is lehetsz egyszerre)
2021. szept. 15. 18:18
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Ha felhívod az orvosod, egyből kiír tesztre, ez most a protokoll. Gyorsan kiderül majd.
2021. szept. 15. 18:53
 4/9 anonim ***** válasza:
72%

Nem csak covid van most a levegőben. Iskolák/óvodák nyitása állás más vírus is van ami felső légúti betegséget okoz.

És nem csak influenza vírus vannak covidon kívül.

Menj dokihoz, a covidot teszttel ki lehet zárni.

2021. szept. 15. 19:20
 5/9 A kérdező kommentje:
Ilyesmivel sosem megyek orvoshoz mert úgysem tudja gyógyítani. Csak ha táppénzes papír kellene de az nem kell. Akkor belenyugszok, hogy nem is biztosan covid.
2021. szept. 15. 19:59
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
És ha az??? Azért nem mész el, mert itt azt irják? 😀
2021. szept. 15. 21:58
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Influenza az északi féltekén kvázi nincsen, tehát biztosan nem az.
2021. szept. 15. 22:20
 8/9 anonim ***** válasza:
66%
Mindegy mi , hivatalosan covidos aki beteg vagy meghal.
2021. szept. 16. 07:07
 9/9 anonim ***** válasza:
75%

Ha lakik veled valaki, azért érdemes lenne teszteltetni, hogy megtudjátok, ő szabadon járhat-e, vagy jobb ha most marad a fenekén pár napig.

Az influenza csak visszaszorult, de létezik, bár ilyenkor még nem jellemző. Van viszont egy csomó más betegség, kórokozó is, ami ilyen általános tüneteket okoz.

2021. szept. 16. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!