#9-re reagálnék: Korábban azt mondták, hogy az új típusú oltások egyik előnye az, hogy nagyon gyorsan (hetek alatt) tudják módosítani az új variánsok ellen. Ehhez képest még mindig az eredeti vírusra készült oltásokat adják be, semmi hír a módosított vakcinákról, pedig a delta variáns fertőzőképessége már hónapok óta ismert.
Kérdező, szerintem nálunk sem lesz jobb a helyzet, de majd kiderül. Mondjuk most már eleget vizsgálgatták az ivermectint, engedélyezhetnék végre nálunk is.
2021. szept. 16. 09:07
13/17 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy engem és szreintem sokakat már nem érdekel az újabbra módosított oltás, ha ezek az eddigiek a mostani adatok szerint ennyire nem segítettek a legnagyobb átoltottságú országoknak akkor passz. Belém harmadik oltás nem kerül nem érdekel milyen újabb mutánsokra ígérik, hogy jók lesznek, én befejeztem és szerintem nem vagyok egyedül. Ha eddig ennyi embert tudtak oltani akkor most ennél csak kevesebbet fognak tudni az új oltásokkal. De akkor mi lesz? Nem látom a végét az egésznek.
2021. szept. 16. 09:17
14/17 anonim válasza:
Én egyetértek veled. Hogy mi lesz? Attól tartok, kötelezővé teszik, előbb-utóbb mindenki számára, beleértve a kisgyerekeket is. Egy idő után egyre több országban lesz ebből elege az embereknek (ahogy az USÁ-ban is beindult a polgári engedetlenség). Talán akkor majd vége lesz.
2021. szept. 16. 09:28
15/17 anonim válasza:
Mert az oltásokkal tönkrevágják az immunrendszert. Aztán csodálkoznak, hogy a sok legyengített ember megbetegszik.
2021. szept. 16. 11:54
16/17 anonim válasza:
#15: Nem csodálkoznak. Ezt akarták.
2021. szept. 16. 11:55
17/17 anonim válasza:
"Aki nincs beoltva, meg fogja járni."
Ugyan már, azért a fertőzöttek túlnyomó része nem hogy nem hal bele, de kiheveri, mint az influenzát. Ezt úgy írom, hogy anyukám intenzíven volt covid miatt, de nem ez az általános. Meg ilyen alapon más fertőző betegségekkel is kórházba lehet kerülni, mégis más pánik, csak a covid.
Persze, vannak olyan krónikus betegek, akikre ez fokozottan veszélyesebb. Ezért van az orvos, hogy ezt megállapítsa, de ehhez az kéne, hogy az oltás -és gyógyszerlobbi ne legyen ilyen profitorientált.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!