NeoCitrant csak akkor van értelme inni, ha valaki nagyon rosszul van?
Enyhe tünetekre vannak gyógycukorkák / tabletták:
vírusos megbetegedés ellen:
Plusz nagyadag C vitamin elég:
A Neocitránban hőcsökkentő is van, szóval inkább akkor érdemes, ha tartós hőemelkedésed, lázad is van.
Viszont mégis csak gyógyszer, aminek mellékhatásai, allergiát okozó részei vannak, tehát a a fentiek közül egy sem áll fent (mint magas vérnyomás, máj-vese károsodás stb), akkor szedheted.
Én igen enyhe tünetekre is szoktam szedni és úgy veszem észre, hogy nagyon sokat segít, akár megállítja az induló náthát.
Oké, elvileg terhelheti a májat, de évente párszor olyan enyhe mértékben, hogy ez totál jelentéktelen.
A cukorkák szerintem semmit se érnek. A vitamin pláne nem. Legalábbis én próbálkoztam vele, annyit ér, mint egy szelet Korpovit keksz.
Nálam a nátha alapból több hetes, rettentő erős orrfolyással, orrnyálkahártya-duzzanattal, garatcsorgással (viszont levert, fáradt egyáltalán nem szoktam lenni), nem egyszer hurutos köhögéssé alakul.
Na most a NeoCitran ezt az egészet megszelídíti, lerövidíti.
Másoktól is hallottam, hogy sokat segít a gyógyszer.
Én arra tudok gondolni, hogy a duzzadt orrnyálkahártya, rengeteg váladék, szájlégzés, megváltozott légáramlási viszonyok kedveznek a felülfertőződésnek és ezért segít a paracetamol a tünetenyhítésen túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!