Elkaphattam a új Delta variánst?
Eddig tudtommal nem voltam még covidos. Megkaptam mindkét Astra Zeneca oltásomat még májusban.
Most látom a hírekben, hogy nagyon megindultak felfelé az esetszámok a Delta miatt. Ennek ellenére úgy döntöttem, hogy haverokkal bevállalom a SZIN fesztivált Szegeden, mert már írtóra hiányzott a fesztiválozás és a bérletünk is megvolt.
De amikor a nagy színpad előtt a hatalmas embertömeg közepén csápoltunk, azért kicsit para volt, meg amikor a sátras koncerteken a zsúfolt sátorban, mint a heringek úgy ugráltunk egymás nyakába lihegve. Többször eszembe jutott, hogy ez a sok ember közül vajon mennyien lehetnek már fertőzöttek a védettségi ellenére.
Na és ma reggelre, 4 nap buli után megfájdult a torkom! :(((
Szerintetek mennyire parázzak most? Már kezdem kicsit megbánni az egészet. Vagy nem lesz gond, az oltás miatt hamar túlesek majd rajta?
Szerintem ez csak egy ilyen enyhe barátságos vírus,ami amúgy is szokott lenni. Itt is írtatok többen ilyesmit, több ismerősöm is túlesett hasonlón.
Nekem ma lett negatív a tesztem, közben a társam is elkapta. Ha nem lenne internet meg sajtó, valószínüleg boldogabbak lennénk, talán még egészeségesebbek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!