Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Elkaphattam a új Delta variánst?

Elkaphattam a új Delta variánst?

Figyelt kérdés

Eddig tudtommal nem voltam még covidos. Megkaptam mindkét Astra Zeneca oltásomat még májusban.

Most látom a hírekben, hogy nagyon megindultak felfelé az esetszámok a Delta miatt. Ennek ellenére úgy döntöttem, hogy haverokkal bevállalom a SZIN fesztivált Szegeden, mert már írtóra hiányzott a fesztiválozás és a bérletünk is megvolt.

De amikor a nagy színpad előtt a hatalmas embertömeg közepén csápoltunk, azért kicsit para volt, meg amikor a sátras koncerteken a zsúfolt sátorban, mint a heringek úgy ugráltunk egymás nyakába lihegve. Többször eszembe jutott, hogy ez a sok ember közül vajon mennyien lehetnek már fertőzöttek a védettségi ellenére.

Na és ma reggelre, 4 nap buli után megfájdult a torkom! :(((

Szerintetek mennyire parázzak most? Már kezdem kicsit megbánni az egészet. Vagy nem lesz gond, az oltás miatt hamar túlesek majd rajta?

2021. aug. 29. 17:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
9es csak gunyolodott.
2021. aug. 30. 19:30
 12/18 anonim ***** válasza:
73%
10 es az irónia messze áll az agyadtól igaz? Egyébként nézd meg a kötelező oltások bevezetését, és a növekvő rákos megbetegedések közti összefüggést.Ja hogy van, és növekszik, biztos véletlen. De hát ezt tudjuk oltás után beteg, rákos lesz, vagy meghal az csak véletlen lehet. De ha a rákos szívbeteg meghal az lehet covid. Az álszentségedet, meg nem kéne nagy dobra verni, mert szánalmas ahogy ezzel jössz.
2021. aug. 30. 19:53
 13/18 anonim ***** válasza:
75%
Jé a 11 es érti tudja mi az irónia 10 es látod neki van agya !
2021. aug. 30. 19:55
 14/18 anonim ***** válasza:
Az irónia a gúny művészi formája.írók költők éltek vele.
2021. aug. 30. 19:57
 15/18 anonim ***** válasza:
Hogy vagy?
2021. aug. 31. 19:52
 16/18 anonim válasza:
Oltatlan vagyok. Először torok fájás volt utána orrdugulás plusz enyhe köhögés. 4 napja vagyok így
2021. szept. 1. 20:51
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez csak egy ilyen enyhe barátságos vírus,ami amúgy is szokott lenni. Itt is írtatok többen ilyesmit, több ismerősöm is túlesett hasonlón.

Nekem ma lett negatív a tesztem, közben a társam is elkapta. Ha nem lenne internet meg sajtó, valószínüleg boldogabbak lennénk, talán még egészeségesebbek is.

2021. szept. 2. 13:00
 18/18 anonim ***** válasza:
55%
17 Mivel ez egy média vírus elsősorban, azt se tudnánk létezik. Mondjuk egy komoly járványnak nem kéne ekkora hírverés.
2021. szept. 2. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!