Elkaphattam a új Delta variánst?
Eddig tudtommal nem voltam még covidos. Megkaptam mindkét Astra Zeneca oltásomat még májusban.
Most látom a hírekben, hogy nagyon megindultak felfelé az esetszámok a Delta miatt. Ennek ellenére úgy döntöttem, hogy haverokkal bevállalom a SZIN fesztivált Szegeden, mert már írtóra hiányzott a fesztiválozás és a bérletünk is megvolt.
De amikor a nagy színpad előtt a hatalmas embertömeg közepén csápoltunk, azért kicsit para volt, meg amikor a sátras koncerteken a zsúfolt sátorban, mint a heringek úgy ugráltunk egymás nyakába lihegve. Többször eszembe jutott, hogy ez a sok ember közül vajon mennyien lehetnek már fertőzöttek a védettségi ellenére.
Na és ma reggelre, 4 nap buli után megfájdult a torkom! :(((
Szerintetek mennyire parázzak most? Már kezdem kicsit megbánni az egészet. Vagy nem lesz gond, az oltás miatt hamar túlesek majd rajta?
Uristen megfajdult a torkod, mi lesz most :DDD
Kerdezo, ne panikolj addig, ameddig nincs min. Egy kis megfazas is lehet, torokgyulladas, akarmi. Nem csak a covid letezik.
1-es egy covid tagado ostoba.
Na nezzuk:
1. Nem az esetszám a lényeg hanem az elvégzett tesztek pozitív aránya. Ez a tavaszi nagy hullámban 30% os ertrk volt, most kb 1.5% de elkezdett felfele indulni es a lappangási ido miatt mar rosszabb a helyzet ennél. Tehàt nagyon siman lehet hogy elkaptad de a ket oltas jo esellyel megved a sulyosabb lefolyástol, korhazi kezelestol.
2. Ideje ismet maszkot huzni emberek, attol hogy nem kotelezo még erosen ajánlott mostmar megint.
"Elkaphattam a új Delta variánst?"
Elkaphattad, az oltás nem véd meg a megfertőződéstől, de ezer más oka is lehet. Hirtelen hült le az idő, simán meg is fázhattál.
"Szerintetek mennyire parázzak most?"
Semennyire. Már az is túlzás, hogy egy kis torokfájás miatt ennyire parázol. Sosem voltál beteg?
"Vagy nem lesz gond, az oltás miatt hamar túlesek majd rajta?"
A delta oltás nélkül is kb allergia szintű. De könyörgöm, ez egyelőre csak torokfájás, ne pánikolj.
9es sajnos ez kva nagy baromsag. Magadtol vagy hulye vagy segitet valaki?
Beszelgess Mar rakban meghalt szulok kishyerekeivel te szerencsetlen barom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!