Sziasztok! Végül a szüleim rám hagyták a döntést (nem akartak befolyásolni), és én nem kértem. Van itt olyan az én korosztályomból aki szintén nem kérte?
7es nem állitottam hogy oltás ellenes vagyok azt sem hogy placebó. azt az orvosom mondta. hogy félek e töle? Igen bazmeg.nincs az az ember aki ész érvekkel rá tudna engem arra venni hogy bármelyik oltást keletit nyugatit beadassam magamnak mrns re lövik a vectort és forditva a kinaira a nyugatit .azt se tudják mit csinálnak.a ku.rva nagy oltási kampány alatt elkezdték löni A kinait ami utolag kiderült nem véd megfelelöen és sehova nem jó. na bumm Viktor meg megint zsebre dugta a sok pénzt. amig lehet én elkerülöm a löttyöket .de ha jól megnézted megirtam a gyereknek hogy ne a gyakorin kérjen tanácsot ezzel kapcsolatban .
2021. aug. 28. 23:15
12/19 anonim válasza:
Hat, ha az orvos akit jól ismersz azt mondja placebo, sooldat, akkor nyugodtan beadathatod, nem kell félni tőle. Sőt. Jót tesz a sooldat.
Náluk sokaknak van antitestje a kínai oltás után. Igaz, mindenki fiatal (59 év alatti), ahogy azt a kínaiak javasolták mivel nem végeztek megfelelő teszteket az idősebb korosztalynak nem javasolták beadni. Az megint más kérdés, hogy a politikusok, a kormány abból vett jó sokat, hogy gyorsan beoltassa az öregeket. Meg is lett a probléma. Sokaknál nem hatásos 60 felett. Az MRNs meg egy hihetetlen tudományos felfedezés volt. Mint pl az őssejt. Most kezdik használni rákos daganatok kezeleseben.
2021. aug. 29. 09:14
13/19 anonim válasza:
Bárcsak sóoldat lenne... Már mennék is oltatni magam.
2021. aug. 29. 09:26
14/19 anonim válasza:
Az MRNs meg egy hihetetlen tudományos felfedezés volt. Mint pl az őssejt. Most kezdik használni rákos daganatok kezeleseben. " ah persze a ráknak már régen megvan az ellenszere csak hát pusztuljon a nép sokan vagyunk . a hidegfuziót is rég feltalálták csakhát a tiszta ingyen energia ártana a szén és köolaj alapu gazdaságnak ami ugye felelös arákos megbetegedésekért kurvára nem akarnak megmenteni senkit
2021. aug. 29. 10:55
15/19 anonim válasza:
Ne olvass annyi konteót.
2021. aug. 29. 11:38
16/19 anonim válasza:
15 .Mi a fasz az a konteó azt ird már le . összeesküvés elmélet egy kreált szóval ami népszerüvé vált? egyébként mivel volt gondod a válszomban ? az hogy köolaj alapu a gazdaság? vagy hogy van ellenszere a ráknak? vagy a hidegfuzió ?
2021. aug. 29. 11:44
17/19 anonim válasza:
#16 Igen, hogy a raknak már régen megvan az ellenszere.
Orvos családból származom, tudnék róla elhiheted.
Ráadásul rengeteg embert ismerek, akik kutatnak ez (meg más) betegségeket. Nekem nem ez a szakmám, vegyész vagyok, de abban biztos vagyok , hogy a raknak nincs ellenszere! Ha te ennyire képben vagy..lenyugszol és végig gondolod, rajossz hogy miért.
Annyit segítek, hogy kb az, amiért a "fasz"konteora borultal ki.
Szép jó napot!
2021. aug. 29. 11:59
18/19 anonim válasza:
Ó, igen. A többivel nagyrészt egyet értek. Sok mindent lehetne már másképp, csak van akiknek nem érdeke..
2021. aug. 29. 12:00
19/19 anonim válasza:
Nem buktam ki csak feltettem a kérdést mire gondolsz .egyébként egy magyar származású orvos is része volt rák kutatásban elért sikerben orosz és német tudosokkal együtt 2015ben sajnos kináig kellett menekülnie mivel több kollégáját is likvidálták és szépen eltussolták az ügyet .a köolaj alapu gazdaság ugye 2050 ig fenntartható mert addigra fog kimerülni a föld olajkészlete 8adik osztályos tananyag .a közelkelet kiszipolyozása után Venezuelát fogják megtámadni valamilyen mondvacsinált indokkal .Oroszország pedig nem véletlen ült rá a krim félszigetre jogosan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!