Mi történik ha pozitív a teszt?
Pár napja egyre rosszabbul vagyok, hanyinger, hányás, hasmenés, fejfájás, torokfájás, orrfolyás, hőemelkedés, iszonyatos fáradtság.
Oltva vagyok, de ez most gyanús, sosem szoktam ennyire beteg lenni.
Holnap hívom fel a háziorvost, ha tesztet kér és pozitív akkor mi történik? Kollégiumban élek, itt nehezen lehet "elzárkózni".
Pár napja nem dolgozom, de munkahelyre gondolom oda kell szólni ha pozitív, ugye?
Mennyi ideig kell itthon maradni?
Mennyi idő alatt leszek jobban?
A "sima" influenza sem szokott ennyire ledönteni a lábamról.
3-as vagyok, a gyorstesztem negatív lett!
Te hogy vagy, kérdező?
Háziorvos azt mondta telefonba, hogy tünetek alapján vszeg covid, teszt még nem volt, holnap lesz.
Ilyen betegnek még sosem éreztem magam, tényleg nagyon rossz... iszonyatos gyengeség, köhögés, torokfájás, orrfolyás, hányás, hidegrázás és izzadás felváltva...stb.
Milyen lehet ha úgy kapja el az ember ha nincs oltva?
Mennyi idő alatt enyhülnek a tünetek? Az állandó hanyinger/hanyas miatt semmit nem tudok aludni :(
"Milyen lehet ha úgy kapja el az ember ha nincs oltva?" Mint az allergia:
Még jó hogy oltva vagy, sokkal rosszabb lett volna anélkül.
Aki meg jön a f@szságokkal, hogy ő bezzeg tünetmentes volt oltás nélkül is és jaj látod szart sem ér az oltás, az jó ostoba.
Egyéni, hogy miként reagál a szervezet és még mindig nem tisztázódott, hogy adott embernél mi lehet a hajlamosító tényező a rosszabb kimenetelre. Lehet akár genetikus eredetű, amiről nyilván fogalma nincs, mert amúgy makk egészséges máskor. Az ilyen embereknél még áldás, ha krva szarul van oltással együtt is, mintha meghalna.
Egyébként Kérdező, sajnos ez lehet sokáig fog még tartani, lassú a lecsengése sok esetben, pihenj és ne csinálj semmit se, sok tea, vitaminok és persze, amit az orvos mond. Egyébként még mindig lehet, hogy ez nem covid, majd kiderül, csak ne idegeskedj.
Szia Kérdező!
A 3-as és a 12-es válaszoló vagyok.
Én nem hánytam, amikor covidos voltam, szóval ha te most az vagy, akkor más lefolyású. Nekem tüdőre ment, azt kellett kezelni. Három hétig nagyon beteg voltam, utána viszont (s akkor már a karantén is lejárt), vissza kellett mennem dolgozni, ezért a további gyógyulás elég lassú volt.
Viszont mindenképp szedj emelt dózisban C és D vitamint, immunerősítőket. Pihenj, aludj minél többet.
Remélem, azóta sikerült hazajutnod és van veled valaki.
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!