Elképzelhető, hogy hosszú távon az oltatlanok fognak jól járni?
Figyelt kérdés
Akik beoltották magukat, nekem úgy tűnik, egy végtelen oltási spirálba kerültek. Már három oltás kell, aztán négy, és ki tudja meddig még. Az oltottak szervezete/immunrendszere meddig bírja a sok oltást? Ráadásul már mindent ráoltanak mindenre. Akik meg nem oltattak, azok diszkriminálva vannak, de szerintem egügyileg hosszabb távon ők járnak jól, mert az immunrendszerük nincs megbolygatva x időközönte oltásokkal. Ez csak elméleti kérdés, de ti hogy gondoljátok?2021. aug. 15. 22:18
11/14 anonim válasza:
Szerintem, az oltóanyag gyártók akik jól járnak hosszútávon. Oltott/oltatlan teljesen lényegtelen.
12/14 anonim válasza:
Nemcsakhogy elképzelhető, hanem egyértelmű. Az új mutánsok már most több oltottat betegítenek meg mint oltatlant és az is beigazolódott, hogy az oltottak is pont ugyanannyira terjesztik a vírust, mint az oltatlanok. Ráadásul egyes légitársaságok nem javasolják az oltottaknak a repülést a nagyobb trombózisveszély miatt. És ez csak a kezdet.
14/14 anonim válasza:
Akkor szerinted aki 1x már átesett rajt az is rosszabb eséllyel indul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!