Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Akik Pfizert kaptak, tapasztal...

Akik Pfizert kaptak, tapasztaltak utána bármilyen menstruációs zavart?

Figyelt kérdés

Ha igen, az oltás után mennyi idővel múltak el a problémák?

Légyszi csak nők írjanak, szavazzanak, köszi ;)

2021. aug. 11. 19:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Durva h milyen zavarokat okozott sokaknál. :( Jobbulást.

Szerintem jó,ha gyűlnek a tapasztalatok itt a kérdésnél,

másnak is hasznos lehet. Akinek van mondanivalója, írjon légyszi. Köszi

2021. aug. 13. 18:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem is mindkét Pfizer oltást követően késve jött meg. Azóta egyébként hónap vége fele jön meg, pedig nekem mindig hónap elején szokott. De más nőgyógyászati panaszom nincs. Hajam hullik covid fertőzés óta… 😅
2021. aug. 13. 20:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Márciusban kaptam a második szputnyikot. Előtte és azóta is napra pontosan megjön. 28N
2021. aug. 14. 02:09
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nem volt pedig, Pfizert kaptam, az egyiket épp a menstruációm utolsó napján. Egyik barátnőmnek késett utána, de ő képes össze-vissza szedni a fogamzásgátlót, szóval lehet, hogy neki az zavart be .
2021. aug. 14. 22:23
 15/16 anonim ***** válasza:
34%

Egyik csaladtagomnál se volt gond.

Mindenki más oltást kapott, és nem volt ciklus kimaradás.

Azt remélem vágja mindenki,hogy a menstruációs ciklust nagyon sok minden befolyásolja. Táplálkozás, Sport, stressz. Ha nincs "harmónia" akkor előjönnek ezek.

2021. aug. 15. 02:20
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmi problémám nem volt. Azóta sem. Áprilisban kaptam az elsőt. Majusban a másodikat.
2021. aug. 20. 16:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!