Most kaptam a 2.oltásomat . 2 napja 40fokos lázam, nem akar lemenni .Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Lázcsillapítót és hűtőfürdőt is vettem , nemakar lemenni.Mit csináljak ?
17 éves lány vagyok .
Szép estét nektek és köszönöm aki normálisan válaszol.
2021. aug. 10. 21:06
11/17 anonim válasza:
Jajj. Köhögést nem okoz a Pfizer :( . Valószínűleg összeszedtél rá valamit. Hogy vagy most?
12/17 anonim válasza:
Atya ég! Szedj köptetőt, mellette cetirizin tablettát, hársfateát! Sokat pihenj! Ebben a melegben ne menj ki csak reggel vagy este, de akkor menj!
13/17 anonim válasza:
A gyógyszertárban kapható mellkasi bedõrzsölők jól felszaggatják a száraz kõhõgést, ezek általában mentolt, eukaliptuszt tartalmaznak.
Jobbulást kívánok.
14/17 anonim válasza:
Nem lehet, hogy te is az oltás után fertőződtél meg? Vagy eleve fertőzött voltál?
Én mindenképp kérnék egy tesztet az orvostól, nehogy gond legyen. Sajnos sok emberrel előfordult.
16/17 A kérdező kommentje:
7napig antibiotikumot szedtem , úgy sikerült csak .
2021. aug. 22. 15:52
17/17 anonim válasza:
Sajnálom :( . Kiderült, hogy mi okozta ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!